چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۴ فروردين ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۵
در چهارمین شب از هفته هنر انقلاب

چهره‌های سال هنر انقلاب در حوزه موسیقی و شعر معرفی شدند

چهره‌های سال هنر انقلاب در حوزه موسیقی و شعر معرفی شدند
شب معرفی شاعران و موسیقیدانان منتخب به عنوان چهره هنر انقلاب در سال در ۱۴۰۰ در حوزه هنری برگزار شد.
کد خبر : ۵۸۷۲۱۳

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از ایسنا، چهارمین شب از هشتمین هفته هنر انقلاب با معرفی چهره‌های سال هنر انقلاب در رشته موسیقی شامگاه چهارشنبه ۲۴ فروردین در محوطه باز حوزه هنری برگزار شد.

بعد از قرائت قرآن کریم توسط مرتضی یراقبافان، عبدالله روا، مجری برنامه، از میلاد عرفانپور، مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری دعوت به سخنرانی کرد.

عرفانپور بیان کرد: از قدیم تاکنون این حیاط و فضا به عنوان محفل هنرمندان برای تولید هنر در حافظه همه ما به یادگار مانده است و این رویا را داشته‌ایم که همبستگی و همدلی رقم بخورد و این دیدار‌ها در شب‌های ماه مبارک رمضان زمینه‌ساز دیدار‌ها و حضور‌های بابرکت هنرمندان در حوزه هنری است که هر یک از شما صاحب امضا و جریان‌ساز در زمینه موسیقی و شعر هستید.

وی افزود: مرکز موسیقی حوزه هنری در سه سال و چند ماه اخیر تلاش کرده است در زمینه‌های مختلف از جمله موسیقی ایرانی، پاپ، تلفیقی، پژوهش و آموزش موسیقی هم آثاری را تولید و هم برنامه‌هایی را برگزار کند. محدودیت‌هایی طبعاً داشته‌ایم، اما همه عوامل پای کار ایستاده‌اند تا بهترین نتیجه رقم بخورد. ما نیز بیش از ۶۰ آلبوم موسیقی منتشر کرده‌ایم و سایر فعالیت‌هایی که شرحش در این مجال نمی‌گنجد. امیدواریم روز‌های بهتری در سرزمینی که با موسیقی و شعر گره خورده است، پیش رویمان باشد.

او در پایان یک رباعی خواند.

همچنین عماد توحیدی و علیرضا قزوه، مدیر دفتر موسیقی سازمان صداوسیما، در ادامه برای معرفی چهره‌های منتخب هنر انقلاب در سال ۱۴۰۰ به روی سن آمدند.

در ابتدا قاسم صرافان به دلیل سرایش تعداد قابل توجهی از سرود‌ها و ترانه‌های انقلابی در سال ۱۴۰۰ چهره سال هنر انقلاب رشته موسیقی معرفی و تقدیر شد.

همچنین امیرحسین سمیعی به دلیل اجرای مؤثر آثار و سمفونی‌های فاخر موسیقایی درباره شهدای غواص و شهید سلیمانی پوئم سمفونی اروند، پوئم سمفونی سرباز و چند اثر دیگر چهره شاخص هنر انقلاب در حوزه موسیقی شناخته شد.

در بخش بعدی صادق آهنگران به دلیل خواندن قطعات شاخص درباره شهید سلیمانی و جبهه مقاومت به عنوان چهره هنر انقلاب در حوزه موسیقی معرفی شد. وی به دلیل داغداربودن برای درگذشت محمدزمان گلدسته، شاعر انقلابی، نتوانسته بود در مراسم حضور یابد.

در ادامه عبدالله روا از عباس محمدی، مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری، دعوت به سخنرانی کرد.

محمدی بیان کرد: آرزوی قبولی طاعات و عبادات‌تان را دارم. حوزه هنری خانه شماست و خوش‌حال و خوش‌وقتم که این جمع صمیمی را بعد از دو سال کنار هم می‌بینم. آرزوی طول عمر و سلامتی برای همگی دارم و خبر ازدست‌دادن محمدزمان گلدسته همه ما را غمگین کرد.

سعید حدادیان و ناصر فیض برای همراهی او در بخش معرفی چهره‌های سال هنر انقلاب در بخش شعر روی سن آمدند.

عالیه مهرابی به دلیل کسب جایزه سراسری شعر فجر، نفر برگزیده بخش شعر بزرگسال، انجمن داری و ارتقا جایگاه شعر زنان با سرودن شعر‌های فاخر و متعهد، سرودن شعر‌های روزآمد موضوعی با رویکرد واکنش سریع به عنوان چهره سال هنر انقلاب در بخش شعر تقدیر شد.

همچنین نغمه مستشار نظامی، دومین شاعری بود که در این بخش به دلیل تقدیر رهبر معظم انقلاب از شعری که ایشان برای مادران شهدا سرود و کتاب «تن‌ها گریه نکن» و راه‌اندازی انجمن‌های مجازی وکمک به ترویج شعر انقلاب مورد تقدیر قرار گرفت.

علیرضا رجبعلی‌زاده نیز در سومین تقدیر این بخش به دلیل سرودن مجموعه شعر عید در تبعید (برگزیده شعر فجر و همچنین برگزیده کتاب سال) به عنوان چهره سال هنر انقلاب در حوزه شعر معرفی و تقدیر شد.

معرفی هر یک از چهره‌های هنر انقلاب در بخش‌های مختلف با نمایش کلیپ‌هایی درباره آثار شاخص آن‌ها همراه بود.

در پایان عکسی به یادگار با حضور چهره‌های برگزیده هفته هنر انقلاب در بخش‌های یادشده روی سن ثبت شد.

محمدمهدی دادمان، مجدالدین معلمی، علی قربانی، عبدالحمید قره‌داغی، سعید حدادیان، سروش بخشش، حسن وارسته، امید مهدی‌نژاد، عباس سجادی، اسماعیل امینی، حامد عسکری، ناصر فیض، میلاد عرفان‌پور، هوشنگ جاوید، رضا صنعتگر، کوروش زارعی، عباس حسین‌نژاد، محمد زرویی نصرآباد، امیرحسین سمیعی، قاسم صرافان، عباس محمدی، سیدجواد شرافت، عالیه مهرابی، نغمه مستشارنظامی، علیرضا رجبعلی زاده و … از هنرمندان حاضر در این مراسم بودند.