به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از ایسنا، در این تصویر یکی از این تلسکوپها، برای سیستم اپتیک تطبیقی (adaptive optics system) لیزری به سمت جو فوقانی زمین منتشر کرده است تا به وسیله آن تاری ناشی از تلاطم هوا را از بین ببرد. برای این تلسکوپهای بزرگ، فاش کردن جزئیات قابل توجه جهان بسیار اهمیت دارد. در زیر هسته درخشان کهکشان، نور منطقة البروجی (zodiacal light) دیده میشود که در اثر انعکاس نور خورشید از غبار سیارکی در منظومه شمسی ایجاد میشود و از میان نور کم فروغ غروب، بر فراز سواحل پوشیده از ابر اقیانوس آرام دیده میشود. انعکاس ناگهانی نور خورشید نیز شبیه به یک شهابسنگ در افق نمایان شده است.
بابک امین تفرشی متولد ۱۳۵۷ در تهران ستارهشناس آماتور ایرانی است. او همچنین عضو هیئت امنای ستارهشناسان بدون مرز و مدیر پروژه عکاسی جهان در شب یا TWAN است. تفرشی در سال ۲۰۰۹ موفق به کسب جایزه عکاسی علمی بنیاد لنارت نیلسون شد. او در سال ۱۳۹۴ «به سبب تلاشهای نوآورانه در همگانی کردن دانش نجوم» جایزه ترویج علم ایران را دریافت کرد.
تصویر عکاس ایرانی از کهکشان راه شیری در "نشنال جئوگرافیک"
نشنال جئوگرافیک این تصویر را در سه اسلاید منتشر کرده و در توضیح آن نوشته است: به آرامی اسلایدها را ورق بزنید تا کل منظره کهکشان راه شیری را که با شکوه تمام بر فراز کوهی در شیلی میدرخشد، تماشا کنید. سررو پارانال (Cerro Paranal)، کوهی در بیابان آتاکاما در شمال شیلی، خانه "تلسکوپ بسیار بزرگ" (Very Large Telescope) به اختصار ویالتی است. ویالتی مجموعهای از چهار تلسکوپ جنوبی اروپا است که آسمان تاریک شب صحرای آتاکاما را رصد میکنند.