پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۲ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳

دکتر فرزین: بانک ملی ایران باید تمام نیاز‌های اقشار جامعه را تامین کند

دکتر فرزین: بانک ملی ایران باید تمام نیاز‌های اقشار جامعه را تامین کند
مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر این که این بانک باید «تمام نیاز‌های همه اقشار جامعه» را تامین کند، گفت: بانک ملی ایران نه بانکی است که فقط به شرکت‌ها توجه کند، نه بانکی است که فقط به اصناف توجه کند و نه یک مجموعه صرفا قرض الحسنه است، بلکه بانکی جامع است که باید محصولات متفاوت را برای تامین نیاز‌های متفاوت همه مشتریان در اختیار داشته باشد.
کد خبر : ۵۸۲۵۱۷

به گزارش پایگاه خبری صراط به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر محمد رضا فرزین در نشست صمیمی با کارکنان اداره امور شعب استان بوشهر با تاکید بر این که برنامه استراتژیک مدون دو ساله طراحی شده برای بانک با قدرت باید پیاده سازی شود، اظهار کرد: یکی از مهمترین محور‌های این برنامه، ارائه اختیارات بیشتر به استان ها، متناسب با نوع فعالیت‌های اقتصادی و صنایع مستقر در همان استان است.

‎وی با اشاره به این که سه حوزه بانکداری تجاری، بانکداری شرکتی و بانکداری خرد در بانکداری جامع بانک ملی ایران دیده شده است، گفت: این برنامه تحول باید از سطوح عالی بانک تا سطح شعب به طور کامل عملیاتی شود.

‎مدیرعامل بانک ملی ایران با تاکید بر لزوم افزایش سهم این بانک در نظام بانکی، خاطرنشان کرد: بانک نباید از بازار غافل شده و ساختار دولتی غیرمنعطف نباید بر فعالیت‌های بانک غالب شود، بلکه باید با همکاری همه کارکنان، شرایطی ایجاد شود که بانک ملی ایران به صورت منعطف و سریع و به روز، تصمیم بگیرد.

‎فرزین لزوم شناخت نیاز‌های روز مشتریان و طراحی، تولید و عرضه محصولات متناسب با آن را خواستار شد و ادامه داد: معاونت بانکداری جامع که در سطح عالی بانک ایجاد شده است، باید در استان‌های خاص مانند استان بوشهر نیز پیاده سازی شده و برای طراحی محصول و بازاریابی فعالیت کند.

‎مدیرعامل بانک ملی ایران همچنین تقویت حوزه‌های بانکداری مجازی، الکترونیکی و اینترنتی این بانک را از دیگر برنامه‌های پیش رو خواند و با بیان این که هر محصولی که در بانک تولید می‌شود، باید دستورالعمل آی تی هم در کنارش وجود داشته باشد.

‎وی همچنین سهم نیروی انسانی قوی، با انگیزه و دارای دانش کافی در بانک ملی ایران را چشمگیر خواند و با بیان این که باید از این پتانسیل به خوبی استفاده شود، افزود: مسائل معیشتی کارکنان نیز مورد توجه مدیران ارشد بانک است و تا حد امکان به آن رسیدگی خواهد شد.

‎فرزین تغییر در روند سنتی اعطای تسهیلات به مشتریان را نیز از برنامه‌های پیش رو خواند و با تاکید بر این که ارتباط مستقیم با بنگاه‌های بزرگ باید برقرار شود، گفت: برای ارتباط و پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های بزرگ، باید خارج از روابط جاری اداری تصمیم گیری شود.

‎سهم بانک ملی ایران از منابع بوشهر افزایش یابد

‎عضو هیات عامل بانک ملی ایران نیز در این جلسه با بیان این که سهم این بانک از منابع موجود در استان می‌تواند افزایش یابد، اظهار کرد: در حوزه تخصیص اعتبارات و پرداخت تسهیلات نیز می‌توان سهم بانک ملی ایران را ارتقا داد.

‎حسن مونسان با قدردانی از حوزه‌های فعال استان مانند بندر گناوه و شعبه ممتاز بوشهر که در حوزه‌های مختلف عملکردی بسیار موفق بوده اند، مطالعه ویژه توانایی‌های شعب استان بوشهر را خواستار شد و اظهار کرد: باید ساز وکار مدونی زیر نظر یکی از اعضای هیات مدیره طراحی شود تا از ظرفیت‌های این استان به بهترین شکل استفاده شود.

‎معاون شعب بانک ملی ایران دادن اختیارات ویژه و بالا به استان برای ارائه خدمات دارای مزیت رقابتی به مشتریان استانی را راهکاری مناسب برای توسعه فعالیت‌های بانک در بوشهر دانست و افزود: پتانسیل‌های زیای از جمله پتروشیمی‌ها در این منطقه وجود دارد که می‌توان با برنامه ریزی دقیق و آسیب شناسی جدی، از این طریق منابع بسیار خوبی را به سوی بانک هدایت کرد.

‎تحول در بانک با عملیاتی کردن بانکداری جامع

‎معاون بانکداری جامع بانک ملی ایران نیز چابک سازی سازمانی و اصلاح فرایند‌ها برای هماهنگی با تغییر فضای کسب و کار را از برنامه‌های پیش روی بانک خواند و گفت: ساختار بانک تغییر کرده است و با ایجاد معاونت بانکداری جامع در بانک و تسری آن به استان‌ها و حوزه ها، سعی بر این است که ارتباط موثرتری با مشتریان ایجاد شود.

‎علیرضا صادقی با اشاره به این که با تمرکز منابع و فروش محصولات به مشتریان، روابط پایدار و برد-برد در بانک ایجاد خواهد شد، اظهار کرد: بوشهر و عسلویه پتانسیل‌های زیادی دارند و سهم بانک ملی ایران از این منابع می‌تواند با تحول در فرایندها، افزایش یابد.

‎تفویض اختیارات کافی به واحد‌های بانک

‎عضو هیات مدیره بانک ملی ایران نیز با بیان این که سطح تفویض اختیارات انجام شده به استان‌ها در بانک ملی ایران در مقایسه با نظام بانکی کم نظیر است، گفت: برای ارائه اختیارات خاص به استان‌ها به منظور تصمیم گیری درباره مشتریان خاص نیز باید تدبیر شود.

‎سید فرید موسوی همچنین با اعلام این که محصولات اعتباری مختلفی در بانک در حال طراحی است، توجه به نیاز‌های همه مشتریان در این بخش را خواستار شد و گفت: بانک ملی ایران علاوه بر وظایف استانی، وظایف ملی هم دارد و در تخصیص تسهیلات، باید به این موارد به اندازه کافی دقت شود.

‎حرکت بانک ملی ایران به سوی جایگاه واقعی

عضو هیات مدیره بانک ملی ایران نیز روند حرکت بانک به سوی جایگاه مطلوب خود را امیدوار کننده خواند و گفت: با تغییر مدیریت و تسلط خرد جمعی بر بانک، آینده درخشانی در انتظار این بنگاه بزرگ اقتصادی است.

علی موسوی زاده نگاه جدید حاکم بر بانک را طراحی محصولات جدید و جلوگیری از خام فروشی دانست و خاطرنشان کرد: اکنون محصولات و خدمات جدیدی در بانک ملی ایران ویژه مشتریان مختلف طراحی شده است که می‌تواند نیاز‌های اقشار مختلف را برآورده کند.

حوزه ارز باید بیشتر مورد توجه باشد

‎عضو هیات عامل و معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران نیز با بیان این که بانک در آستانه تحولات بزرگ است، بر لزوم توجه بیشتر به حوزه ارزی به منظور تحقق سریعتر اهداف عالی بانک تاکید کرد.

‎محسن امین زارع با اشاره به این که فعالیت‌های ارزی توانسته است صورت‌های مالی بانک را بهبود بخشد، گفت: بانک باید در این حوزه بیش از پیش تجهیز شود، چرا که ظرفیت بانک ملی ایران در حوزه ارز بی نظیر است.

‎در ادامه این جلسه که در بندر عسلویه برگزار شد، داریوش زراعت گر رئیس اداره امور شعب استان بوشهر با ارائه گزارشی از عملکرد این اداره امور شعب، گفت: ۴۸ شعبه و ۸ باجه بانک ملی ایران در بوشهر، رشد‌های قابل توجهی را در حوزه عملکردی تجربه کرده اند، ولی با اختیارات جدیدی که به استان واگذار شده است، این رشد‌ها شدت بیشتری خواهند گرفت.

‎همچنین جمعی از کارکنان اداره امور شعب استان بوشهر در این جلسه با بیان مطالبی، در حضور مدیرعامل به طرح دیدگاه‌های خود به منظور ارتقای بانک پرداختند. در پایان نیز دارندگان رتبه‌های برتر در ارزیابی عملکرد ۹ ماهه تقدیر شدند.