شأنیت ولی فقیه و امام جامعه به حدی رفیع و مقدس است که شایسته است تا دیگر کارگزاران نظام با درک اهمیت این موضوع، در نقش حافظان حریم رهبری ظاهر شده و با موضع گیری های بهنگام و انجام وظایف به احسن وجه، علاوه بر حفظ جایگاه ایشان، مانع از ورود معظم له به مسائل جزئی و پیش پا افتاده در حوزه های گوناگون داخلی و خارجی شوند.
مع الاسف اما تجربه مدیریت فشل و ناکارآمد اعتدالیون طی هشت سال اخیر باعث شد تا رهبر انقلاب بنا به فراخور زمان و به منظور جبران کاهلی ها و کاستی های دولتمردان، بارها و بارها خود پای در میادین مختلف گذاشته و ضمن تبیین رویکرد اصیل انقلاب اسلامی، جور بی کفایتی مسئولان اجرایی را نیز بکشند!
کارنامه مردود دولت های یازدهم و دوازدهم در عرصه بین الملل و انعقاد خسارت محض برجام، یکی از عرصه هایی بود که باعث شد تا رهبر فرزانه انقلاب خود شخصاً وارد میدان شوند و با تذکرات متعدد درباره خوشبین نبودن به مذاکره با آمریکا و الزام نمودن پیش شرط های 9گانه برای برجام، تاحدودی اشتیاق زائدالوصوف تیم محبان المذاکره دولت بنفش را تعدیل نمایند.
رخداد فاجعه منا در سال 1394 و ناتوانی حسن روحانی و جواد ظریف در بازپس گیری سریع اجساد زائران ایرانی از عربستان، موجب شد تا رهبر انقلاب طی نطقی کوبنده، اینگونه زبونی باند بنفش در برابر کارشکنی های رژیم آل سعود را جبران کنند: «امروز در انتقال ابدان مطهّر [فاجعه منا] به کشور مشکلاتی وجود دارد؛ مسئولین کشور عربستان به وظایفشان عمل نکرده و موذیگری می کنند. اگر کشور ما و ملّت ما بخواهد در مقابل عناصر اذیّتکننده و موذی عکسالعمل نشان بدهد، اوضاع آنها خوب نخواهد بود؛ ما تا حالا خویشتنداری کردیم. می دانند که اگر بخواهند هماوردی کنند، در هیچ صحنهای حریف نمی شوند. اگر بنا شد عکسالعمل نشان بدهیم، عکسالعملهای ما خشن و سخت خواهد بود.» (مهر 1394)
اینک نیز اگرچه دولت سیزدهم سکان اداره کشور را در دست گرفته اما گویا کماکان درب دولت به همان پاشنه محافظه کاری و تسامحات مألوف در دوران اعتدالیون می چرخد چراکه سکوت دولتمردان جدید در برابر اقدامات خصمانه جمهوری آذربایجان و یاوه گویی های الهام علی اف، مجدداً موجب شد تا رهبری مستقیماً وظیفه پاسخگویی مقتدرانه را بر دوش بکشند و اظهار دارند: «آن کسانی که با توهّم تکیه به دیگران، گمان می کنند که امنیّت خودشان را می توانند تأمین کنند، بدانند که سیلیِ این را بزودی خواهند خورد. نگذاریم و نگذارند که ارتش های بیگانه از هزارها فرسنگ راه بیایند و دخالت کنند. این حوادثی هم که در شمال غربی کشور ما در جریان است، بایستی با همین منطق حل بشود. البته آن کسانی که برای برادران خود چاه می کنند، خودشان اوّل در چاه میافتند.» (مهر 1400)
در پایان گفتنی است که اقتدار و موضع گیری شجاعانه دولتمردان در مناقشات بین المللی بحدی باید سریع و دندان شکن باشد که دیگر نیازی به ورود مستقیم رهبر حکیم انقلاب اسلامی به این قبیل مجادلات احساس نشود.
پس دولت سیزدهم باید از برجام خارج بشه و ب قول دوستان اصولگرای متوهم اونو آتیش بزنه.... فعلا ک کسی جرات نکرده بگه از برجام خارج میشیم ...
ن خودتونو قول بزنین ن ملت رو ....
درود بر ترک های با غیرت آذربایجان
لعنت بر نویسنده و سایت گردانان صراط وطن فروش،بی لیاقت،خائن
زهی خیال ...