سال هاست که به جهت تحریمهای خارجی و سوء مدیریتهای داخلی، دخل و خرج کشور با یکدیگر همخوانی نداشته و نظام اقتصادی همواره با معضل کمبود منابع مالی و فقر اعتبارات، دست و پنجه نرم میکند. در این بین تنها هنر مسئولان در تمامی نهادهای تصمیم گیر برای حل این مشکل، پیچیدن نسخه ریاضت اقتصادی همراه با دست کردن در جیب ملت بوده است تا فشار این کمبودها، نه با سخت گیری بر زرسالاران زالوصفت و سرمایه داران پول پرست، بلکه به وسیله توزیع فقر بین تمامی اقشار مردم، تعدیل شود!
به گزارش صراط نیوز جالب اینجاست که مبدعان و برنامه ریزان این طرحهای خلق الساعه در دولت و مجلس، همواره بر کارآمدی ابتکارات شان اصرار دارند و قویاً فواید آن را در صورت اجرا، ضمانت میکنند، اما عملیاتی شدن تمام این تزهای اقتصادی، لااقل طی ده سال اخیر نشان داده است که نه تنها بهبودی در وضع اقتصاد و معشیت مردم حاصل نشده بلکه در مواردی حتی ابعاد فاجعه آمیز امنیتی و سیاسی نیز به خود گرفته است.
یک طرفه به قاضی رفتن برنامه ریزان کشور طی این سالها با توجیه متناسب سازی قیمتهای داخلی با نرخهای بین المللی درحالیست که نه تنها هیچ اقتصاددان منصف و بیطرفی از نامتناسب بودن میزان حقوق دریافتی ایرانیان با میانگین حق الزحمههای جهانی سخنی به میان نمیآورد، بلکه حتی سقوط آزاد ارزش پول ملی را نیز در محاسبات و پیش بینیهای خود لحاظ نمیکند!
اخیراً کسری بودجه عظیم در دولت، عصارگان فضائل ملت در مجلس یازدهم را به صرافت انداخته است تا با تجدیدنظر در نظام پرداخت یارانههای پیدا و پنهان به مردم، طرحی نو در این حوزه دراندازند. باید دانست که تبعات این تصمیم جدید بحدی خطرناک است که فقط در فقره سوخت و بنزین، با توجه به نرخ ۴۰ سِنتی آن در کشورهای حاشیه خلیج فارس، باید بزودی زود منتظر عرضه بنزین ۱۱ هزار تومانی در جایگاههای سوخت سراسر کشور باشیم!
اگرچه سعی شده تا با قولهایی همچون افزایش پرداخت یارانه از ۴۵ هزار تومان کنونی به حدود ۲ میلیون تومان در هر ماه، از بار منفی این طرح کاسته شود، اما تجربه نشان داده است که به دلیل همزمانی تورم افسارگسیخته و کاهش شدید ارزش پول ملی، نه تنها این ایده به هیچکدام از اهداف از پیش تعیین شده خود نخواهد رسید، بلکه بیم آن میرود که در صورت اجرای غیرکارشناسی آن، در آیندهای نه چندان دور شاهد زبانه کشیدن آتش غائلهای به مراتب بدتر از فجایع رخ داده طی افزایش سه برابری قیمت بنزین در آبان ماه ۱۳۹۸ باشیم!
دیگه مردم توانی ندارن واسه گرونی بیشتر
تا خرخره غرق مشکلات و بدبختی هستن
ولمون کنید بابا..
تا کنون ---ان این کشور از خودشان سوال کرده اند پس حق مردم --- --- --- --- چی مگر مردم ما آدم نیستن چرا این --- به اصطلاح --- هیچ حقی برای مردم کشورش قائل نیست و مردم را به مثابه --- --- می بیند...
مردم روز به روز فقیر تر و --- ما روز به روز پررو تر می شوند...