پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۵۷

تهرانی‌ها سیب و خربزه را جایگزین میوه‌های گران‌تر کردند+ جدول

تهرانی‌ها سیب و خربزه را جایگزین میوه‌های گران‌تر کردند+ جدول
قیمت بالای برخی از میوه‌های بهاره و تابستانی باعث شد در ۵‌ماه اول امسال بیشتر سهم سبد میوه تهرانی‌ها به سیب و خربزه اختصاص یابد. به گزارش همشهری، برآورد میزان فروش غرفه‌های میوه در میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران نشان می‌دهد در ۵‌ماه ابتدای امسال سیب، خربزه و انگور بیشترین فروش را داشته و از سهم و جایگاه ویژه‌ای در سبد میوه خانوارهای تهرانی برخوردار بوده‌اند.
کد خبر : ۵۷۱۳۱۹
بهار و تابستان امسال قیمت بعضی از میوه‌های تابستانه در مغازه‌های میوه‌فروشی در محدوده بالای ۵۰هزار تومان ماند و برخی میوه‌ها مثل گیلاس و شاتوت در میادین هم قیمت‌هایی بین ۳۰ تا ۴۰هزار تومان داشتند.
 
همشهری نوشت: این شرایط باعث شد بیشتر خریداران به میوه‌هایی مثل هندوانه، خربزه و انواع گرمک و طالبی و همچنین میوه‌های ماندگارتری مثل سیب روی بیاورند. محدوده قیمت هندوانه در طول تابستان امسال بین ۴ تا ۶هزار تومان بود و گرمک، ملون و خربزه هم بین هر کیلو ۷ تا ۹هزار تومان قیمت داشتند. با این حال حتی گرایش به هندوانه با توجه به وزن بیشتر و قیمت بالاتر از ابتدای تابستان به بعد کاهش یافت و تمایل به خرید خربزه بیشتر شد. هم‌اکنون قیمت هر کیلو طالبی ۸.۹۰۰، خربزه ۷.۵۰۰ و ملون ۷.۰۰۰تومان است. دیگر میوه پرطرفدار یعنی سیب هم از حدود ۸هزار تومان در بهار به نزدیک ۱۵هزار تومان در مرداد و شهریور رسید اما باز هم به‌دلیل افزایش مصرف به‌صورت آبگیری برای بیماران کرونایی در کنار هویج پرحاشیه، تقاضا برای خرید آن بالا مانده است. هم‌اکنون سیب گالا و سیب دورنگ تابستانی 14.800و دیگر انواع سیب ازجمله سیب گلاب 12.500به فروش می‌رسد. قیمت هویج هم در آخرین نرخنامه میادین ۱۳.۵۰۰ تومان است درحالی‌که در مغازه‌های سطح شهر هنوز بالای ۱۵هزار تومان فروخته می‌شود. پرتقال، گیلاس، هندوانه، هلو، طالبی، موز و نارنگی به‌ترتیب در رتبه‌های بعدی فهرست خرید مراجعه‌کنندگان به میادین و بازارهای میوه و تره بار قرار داشته‌اند.

در بخش محصولات فرنگی نیز خیار، سیب‌زمینی و گوجه فرنگی بیشترین تقاضا را از سوی شهروندان داشته‌اند و بعد از آنها، پیاز، سبزی‌های برگی و بادمجان دیگر سبزی و صیفی پرمصرف شهروندان تهرانی در 5‌ماه گذشته بوده‌اند.

اختلاف قیمت محصولات عرضه شده در میادین میوه و تره بار به‌طور معمول ۳۰درصد است اما در برخی محصولات این اختلاف به ۴۰درصد هم می‌رسد.