پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۲
حکایت سیاست جذب حداکثری ولو به قیمت وهن نظام!

گاف‌های رنگارنگ برای کار فرهنگی؛ از تتلوی جبهه انقلاب تا اکبری دهه هشتادی ها!

این روز‌ها در ایران ما کم نیستند افرادی که زندگانی شان تنها از راه رنگ عوض کردن می‌گذرد! تعویض رنگ در آدمی، اما دلایل گوناگونی دارد؛ یا برای کاسبی و کسب درآمد بیشتر است، یا از ترس از دست دادن جان شیرین و حفظ امنیت است و یا شاید هم برای عقب نماندن از قافله اکثریت و همرنگ جماعت شدن.
کد خبر : ۵۷۰۹۹۰

این روز‌ها در ایران ما کم نیستند افرادی که زندگانی شان تنها از راه رنگ عوض کردن می‌گذرد! تعویض رنگ در آدمی، اما دلایل گوناگونی دارد؛ یا برای کاسبی و کسب درآمد بیشتر است، یا از ترس از دست دادن جان شیرین و حفظ امنیت است و یا شاید هم برای عقب نماندن از قافله اکثریت و همرنگ جماعت شدن.

  دهه هشتادی ها

به گزارش صراط نیوز در این بین، رنگ عوض کردن در میان جماعت سلبریتی بیش از سایرین بروز و ظهور دارد چراکه اقتضای شغلشان ایجاب می‌کند که به انگیزه ثروت، شهرت یا ترقی از طریق پله‌های سیاست، خود را به هر شکل و شمایلی درآورده و هم در جایگاه شریک دزد ظاهر شوند و هم بعنوان کاراکتر رفیق قافله ایفای نقش نمایند!

تا به اینجا، حرجی بر این قبیل سلبریتی‌ها نبوده و ایرادی بر ایشان وارد نیست، چون براساس طبیعت ثانوی شان رفتار نموده اند، اما باید به حال مدیران فرهنگی تأسف خورد که با کوته بینی هرچه تمام‌تر بر روی دیوار این قماش مذبذب یادگاری می‌نویسند و فکر می‌کنند که با پول پاشی و تولید محتوای سفارشی، از طریق این عده آبی برای جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گرم خواهد شد!

همگان بیاد دارند که همزمان با دگردیسی سالوس مآبانه «امیرحسین مقصودلو» (ملقب به امیر تتلو) چنان شوق و ذوق زائدالوصفی در میان مدیران ساده لوح فرهنگی کشور پدیدار شد که نه تنها ناو جماران را برای تهیه کلیپ انرژی هسته‌ای در اختیار این رپر مبتذل قرار دادند بلکه با ترتیب دادن دیدار حضوری وی با آیت الله رئیسی، چنان گل بخودی آشکاری را وارد دروازه نظام کردند که علیرغم گذشت بیش از چهار سال از آن اتفاق، ذره‌ای از حواله نیش و کنایه‌های معاندین درباره آن دیدار کذایی کاسته نشده است!

سپردن مجریگری برنامه زنده تلویزیونی «راهیان نور» به فرد معلوم الحالی همچون "محسن افشانی"؛ استفاده ابزاری از خواننده مساله داری مثل "سهراب مصطفوی" (ملقب به سهراب ام جی در گروه رپری زدبازی) برای رپورتاژ آگهی «واکسن برکت»؛ همکاری یکی از موسسات انقلابی با "روزبه بمانی" که تک آهنگ بهشت را برای فائقه آتشین (گوگوش) در حمایت از همجنسبازان سروده است و...، تنها بخشی از دسته گل‌های به آب داده حضراتی است که ظاهراً برای اعتلای هنر و فرهنگ انقلاب اسلامی بصورت شبانه روزی تلاش می‌کنند!

شاهکار اخیر کلیپ دهه هشتادی‌ها نیز آخرین برگ از دفتر افتخارات این قبیل مدیران دوراندیش فرهنگی محسوب می‌شود که در آن از خواننده نوجوانی به نام «آریا اکبری» استفاده شده که عمده شهرت خود را مدیون بازخوانی کلیپ به شدت غیراخلاقی یکی از آهنگ‌های تتلو به اسم "مسخره بازی" است!

در پایان باید گفت، ضرر استفاده از این قبیل سلبریتی‌های به ظاهر محبوب در جهت اشاعه فرهنگ اسلامی و انقلابی آنچنان بر منافع اندکشان چربش دارد که این وسط نه تنها هیچ عایدی دندان گیری نصیب نظام نخواهد شد بلکه اَنگ ماکیاولیستی توجیه وسیله برای نیل به هدف نیز بدان خواهد چسبید.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
Russian Federation
|
۱۲:۵۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰
۰
۰
خواهی نشوی رسوا ... بپر رو موتور وسپا
خخخخخ :)))
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۶ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۰
۰
۰
واقعا سوال اینجاست که جذب حداکثری به چه قیمتی؟
اینکه هرکس بتونه با یه کار و ژست متدین و انقلابی، بعدا هرکاری ازش سر بزنه؟
واقعن که