پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۳۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۲

اجرای طرح «سپهبد‌های اخلاص» برای مقابله با کرونا در کشور

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به اجرای طرح «سپهبد‌های اخلاص» برای مقابله با کرونا، گفت: بیماریابی و ایجاد بیمارستان‌های تخصصی از اهداف این طرح است.
کد خبر : ۵۶۸۶۱۰

امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش ظهر امروز (شنبه) در آئین افتتاحیه بیمارستان تنفسی شهید سرلشکر موسی نامجو در بیمارستان پورسینای رشت، گفت: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی در رکاب فرمانده کل قوا (مدظله العالی) مأموریت بالا بردن قدرت دفاعی به منظور دفاع از تمامیت ارضی و استقلال کشور را برعهده دارند.

اجرای طرح «سپهبد‌های اخلاص» برای مقابله با کرونا در کشور

فرمانده نیروی زمینی ارتش اضافه کرد: بنا بر ضرورت و شرایط، مأموریت دیگر ارتش، تولید امنیت در سراسر میهن اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه سپاه و ارتش به عنوان دو بازوی قدرتمند کشور هستند، بیان کرد: ارتش و سپاه تفاوتی در مأموریت خود ندارند و تنها در رنگ لباس آن هم به اقتضای شرایطی با هم متفاوت هستند، اما در کنار هم و در خدمت، ولی امر مسلمین انجام وظیفه می‌کنند.

امیر سرتیپ حیدری با بیان اینکه سپاه و ارتش امروزه وارد عرصه جدیدی از خدمتگزاری شده‍اند، ادامه داد: این عرصه جدید را تجلی اراده، ولی امر مسلمین می‌دانیم و ارتش و سپاه ضمن تأمین امنیت در مرزها، در عرصه مقابله با کرونا نیز در خدمت مردم هستند و با عنوان ید واحده به میدان آمده‌اند.

وی با بیان اینکه سپاه با طرح «شهید سلیمانی» و ارتش با طرح «سپهبد‌های اخلاص» در حوزه مقابله با کرونا فعالیت می‌کنند عنوان داشت: طرح «سپهبد‌های اخلاص» به تصویب رسیده و مشغول مبارزه با کرونا در سراسر کشور هستیم.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به روش کار در طرح «سپهبد‌های اخلاص»، گفت: استانداران و رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی خواسته‌های استان خود را به ستاد ملی مقابله با کرونا انعکاس داده و ستاد نیز آن را به ارتش منعکس می‌دهد.

وی اضافه کرد: بیماریابی برای کاهش تعداد بیماران و ایجاد بیمارستان‌های تخصصی پیشرفته که در کمترین زمان ساخته می‌شوند، دو حوزه خدمت رسانی ارتش در طرح «سپهبد‌های اخلاص» برای مقابله با کروناست.

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به ایجاد نقاهتگاه پسابیمارستانی، بیان کرد: بیماران پس از بیماریابی و قبل از رفتن به بیمارستان (در صورت تشخیص پزشک) در این نقاهتگاه خدمات دریافت می‌کنند و اگر بیماری بیش از ۱۲ روز نیاز به مراقبت داشته باشد از بیمارستان به این نقاهتگاه منتقل می‌شود.

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به کمک تجهیزاتی و نیروی انسانی به بیمارستان‌ها، گفت: تاکنون تمامی خواسته‌ها در این باره را اجابت کردیم و ۲۸ بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی با ۱۲ هزار کادر درمان ارتش در خدمت مردم هستند.

امیر حیدری تصریح کرد: شش گردان خدمات بهداری نیز به عنوان معین استان‌ها در شرایط کرونایی پیش بینی شده است که در صورت نیاز فعالیت می‌کند.

وی ایجاد پست‌های واکسیناسیون ثابت و خودرویی را از دیگر ظرفیت‌های ارتش برای مقابله با کرونا دانست و گفت: هفتمین بیمارستان مجهز و پیشرفته ارتش افتتاح و به مردم شریف گیلان خدمت رسانی می‌کند.

امیر سرتیپ حیدری با اشاره به خدمات ارتش در حوزه محرومیت زدایی در گیلان، بیان کرد: مبنای این خدمات با همراهی و حمایت استاندار و همچنین پای کار بودن سرهنگ رحمانی فرمانده دانشکده هوانیروز ارتش است.