یک فروشنده کالای الکتریک در گفتگو با اقتصاد ۲۴ با بیان اینکه مراجعه مردم برای خرید محافظ برق افزایش یافته است، گفت: خرید محافظ برق نسبت به سایر فصول سال دو برابر شده و مردم نگران سوختن وسایل برقی خود چه در منزل و چه در ادارات هستند.
این فروشنده اظهار داشت: بسیاری از کارفرمایان نیز به دلیل نگرانی بابت سوختن کامپیوترهای دفاتر خود برای خرید ترانس یا محافظ برق به مراکز فروش کالای الکتریک مراجعه میکنند.
محافظ برق نمیتواند ۱۰۰ درصد جلوی نوسانات انرژی را بگیرد
مدیر اجرایی اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم الکتریک تهران در گفتگو با اقتصاد ۲۴ گفت: زمانی که برق قطع و وصل میشود، نوساناتی به وجود میآید که این نوسانات باعث آسیب به بردهای لوازم برقی مانند تلویزیون، یخچال، مایکروفر و.. خواهد شد.
مهدی انشایی ادامه داد: استفاده از این محافظهای برقها تا حدی میتواند کمک کند که جلوی این نوسان و بروز خسارت به وسایل برقی را بگیرد.
لوازم برقی در معرض خطر
مدیر اجرایی اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم الکتریک تهران در گفتگو با اقتصاد ۲۴ ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی و قطعیهای مداوم برق، بهتر است مردم از محافظهای برق استفاده کنند تا خسارت کمتری به وسایل برقی آنها بخورد. هرچند این محافظها نمیتوانند ۱۰۰ درصد جلوی نوسانات را بگیرند و تا حدودی میتوانند این کار را کنند.
انشایی ادامه داد: وسایل برقی خازنی دارند که زمانی که جریان برق وصل میشود ورود برق به وسایل را چند ثانیه به تاخیر میاندازند. این چند ثانیه کمک میکند که نوسانات برق از بین برود و بعد برق وارد وسایل شود.
پروسه طولانی برای دریافت خسارت قطعی برق
مدیر اجرایی اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان لوازم الکتریک تهران گفت: قطع و وصلیهای مداوم برق در همین چند روزه اخیر یو پی اس اداره ما را سوزاند و ۳ میلیون تومان به ما خسارت زد. این مساله نشان دهنده نوسانات زیاد برق است که برای لوازم برقی بسیار آسیب زاست.
انشایی با بیان اینکه به دلیل فراند طولانی دریافت خسارت از آن صرف نظر کردیم، گفت: گاهی در همین قطعی برق محافظها آسیب نمیبینند، ولی وسایل برقی میسوزند.