جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۵

رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند/ باید ظرفیت حداکثر۵۰ درصدی ادارات رعایت شود

رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند/ باید ظرفیت حداکثر۵۰ درصدی ادارات رعایت شود
محسنی بندپی گفت: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین باید در فعالیت این اصناف نظارت شود.
کد خبر : ۵۶۳۶۹۰

انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران گفت: تمام اصناف و ادارات موظف هستند که به دستور ستاد مقابله با کرونا توجه کرده و پروتکل‌ها و ظرفیت حداکثر ۵۰درصدی را رعایت کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران وی افزود: رستوران‌ها عامل اصلی انتقال بیماری هستند پس بنابراین در فعالیت این اصناف باید نظارت شود و همه موارد باید رعایت شود.

بندپی در ادامه گفت: هرکلاس و هر جمع بیشتر از۱۵ نفری تعطیل است؛ و هر اظهارنظری در مورد این قضیه که مدیریت کرونا ضعیف است کاملا غیر منطقی است، چون آمار و ارقام چیز دیگری نشان می‌دهد.