به گفته یک متخصص طب سنتی مصرف ترشیها برای بیماران مبتلا به درد مفاصل مزمن، دیابت مزمن، فشار خون با سابقه که داروی فشار خون مصرف میکنند همچنین بیماریهای عروقی خاص با مصرف دارو منع میشود.
مجید امتیازی، متخصص طب سنتی، با اشاره به اینکه ترشیها از مواد مختلفی تهیه میشوند و مزاج آنها سرد و خشک است، گفت: افرادی که مزاج سرد و خشک دارند و یا در سنی هستند که کیفیت سردی و خشکی بر آنها غلبه دارد و همچنین بیمارانی که دچار بیماری با پایه سردی و خشکی هستند باید در مصرف ترشیها احتیاط کنند.
دیابتی ها ترشی نخورند
او افزود: مصرف ترشیها برای بیماران مبتلا به درد مفاصل مزمن، دیابت مزمن، فشار خون با سابقه که داروی فشار خون مصرف میکنند همچنین بیماریهای عروقی خاص با مصرف دارو منع میشود، زیرا مصرف ترشی این بیماریها را تشدید میکند.
امتیازی ادامه داد: افراد سالمند نیز به دلیل غلبه کیفیت سردی و خشکی در بدن آنها باید در استفاده از ترشیها احتیاط کنند.
او تصریح کرد: مصرف ترشیها گاهی موجب تداخل در مصرف دارو می شود و نیاز به تغییر دارو و افزایش دارو را به وجود میآورد.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه اساس طب ایرانی، کیفیت است، تصریح کرد: چنانچه یک بیماری که کیفیت سردی و خشکی دارد تشدید شود باید دارو یا دوز آن را تغییر داد.
بهترین فصل مصرف ترشی
او افزود: بهترین فصل برای مصرف ترشیها فصل بهار و زمستان است.
امتیازی بیان کرد: بهترین ترشی برای مصرف همراه با ماهی نارنج است، زیرا باعث هضم آسان و بهترین استفاده از ماهی میشود.
متخصص طب سنتی گفت: یکی از بی خطرترین ترشیها برای بیماران نارنج است، اما ترشی نارنج نیز در بیماران دارای سوء مزاج سردی و خشکی گاهی باعث ایجاد مشکل و ضرر میشود.