پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۳
سازمان ملل:

بدون آتش‌بس، غزه با کمبود غذا و دارو مواجه خواهد شد

بدون آتش‌بس، غزه با کمبود غذا و دارو مواجه خواهد شد
یک مقام سازمان ملل متحد می‌گوید غزه بدون آتش‌بس با کمبود غذا، آب، سوخت و دارو مواجه خواهد شد.
کد خبر : ۵۵۸۳۹۰

مدیر «برنامه آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی» (آنروا) گفته بدون حصول آتش‌بس، غزه طی روزهای آینده با کمبود غذا، آب، سوخت و دارو مواجه خواهد شد.

«ماتیاس اشمیل» در گفت‌وگو با آکسیوس گفته کمبود آب، غذا، دارو و سوخت در غزه در حال حاضر جدی است و تداوم درگیری‌ها وضعیت را وخیم‌تر خواهد کرد.

وی گفت: «والدین به شدت بابت امنیتی کودکانشان نگران هستند. مردم اینجا می‌گویند با فرزندانشان در یک اتاق می‌خوابند تا اگر در حمله هوایی جانشان را از دست دادند همه با هم باشند. این چیزی است که از مردم می‌شنوم. آنها ترسیده و آسیب دیده‌اند.»

پایگاه آکسیوس گزارش داد وضعیت کمبود سوخت در غزه در حال حاضر جدی است و نیروگاه‌های منطقه تنها برای ۶ ساعت در روز سوخت کافی دارند.

علاوه بر این، بسیاری از مناطق غزه به دلیل تخریب زیرساخت‌ها در حملات رژیم صهیونیستی به آب پاکیزه دسترسی ندارند.

روز سه‌شنبه سازمان ملل متحد اعلام کرد که در نتیجه حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه، دست‌کم ۷۲ هزار نفر آواره شده‌اند.

درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شده. در این مدت، ارتش رژیم صهیونیستی به‌طور مکرر نواحی مسکونی در غزه را هدف بمباران‌های کور قرار داده است.

صدها هزار اسرائیلی در شهرک‌هایی یهودی‌نشین که رژیم صهیونیستی بعد از جنگ ۱۹۶۷ و اشغال سرزمین‌های فلسطینی در کرانه باختری و شرق بیت‌المقدس ساخته است سکونت دارند.

 سازمان ملل و بیشتر کشورهای جهان شهرک‌های رژیم صهیونیستی را غیرقانونی می‌دانند زیرا این رژیم در جنگ سال ۱۹۶۷ میلادی این سرزمین‌ها را اشغال کرده و بر مبنای کنوانسیون ژنو هر گونه ساخت و ساز از سوی اشغال‌گر در سرزمین‌های اشغالی ممنوع است.

فلسطینیان به دنبال تشکیل کشوری مستقل در کرانه باختری و نوار غزه هستند که پایتخت آن بیت‌المقدس باشد. آن‌ها همچنین خواستار خروج اسرائیل از سرزمین‌های اشغال شده در سال ۱۹۶۷ هستند، اما اسرائیل از بازگشت به مرزهای پیش از جنگ شش روزه امتناع می‌کند.