قیمت انواع مرغ در بیستم اردیبهشت ۱۴۰۰ به شرح زیر است:
نوع مرغ |
قیمت(تومان) |
ران مرغ بدون پوست بدون دنبالچه چربی سر ساق |
۴۰,۵۰۰ |
مغز ران بدون پوست بدون استخوان |
۴۳,۰۰۰ |
ساق مرغ بدون پوست و سر ساق |
۴۹,۰۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال |
۴۷,۵۰۰ |
سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن، بال، بازو |
۴۵,۰۰۰ |
ران و سینه بدون پوست بدون دنبالچه شش گردن بال |
۴۲,۱۰۰ |
بال کبابی ساده - بدون نوک بال |
۳۸,۰۰۰ |
بازوی کبابی ساده |
۳۳,۴۰۰ |
مخلوط بال و بازو کبابی ساده |
۳۷,۳۰۰ |
فیله مرغ |
۶۴,۴۰۰ |
گردن مرغ بدون پوست |
۱۲,۴۰۰ |
شنیتسل بدون آرد |
۵۱,۵۰۰ |
جوجه چینی |
۶۲,۶۰۰ |
جوجه کباب بی استخوان و بدون بازو ساده |
۵۳,۷۰۰ |
جوجه کباب بااستخوان ساده |
۴۳,۰۰۰ |
پا چینی ۱۰ عددی مرغ |
۴۱,۰۰۰ |
مرغ کنتاکی |
۴۰,۱۰۰ |
دل مرغ پاک کرده |
۱۳,۲۰۰ |
جگر مرغ |
۷,۵۰۰ |
سنگدان مرغ |
۱۲,۸۰۰ |
پای مرغ |
۷,۶۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۱۰۰۰گرمی |
۵۵,۰۰۰ |
بلدرچین منجمد بسته ۵۰۰گرمی |
۳۲,۰۰۰ |
بلدرچین کامل تازه(بسته ۱۰۰۰گرمی) |
۶۵,۵۰۰ |
مرغ کامل منجمد، بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی) |
۱۹,۹۰۰ |
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای(پوشش کیسه نایلونی) |
۲۶,۵۰۰ |
مرغ کامل تازه پاک شده، بسته بندی بشقابی |
۲۸,۰۰۰ |