پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۴ فروردين ۱۴۰۰ - ۲۳:۵۶

ضرغامی: مردم تمایل دارند به قبل از سال ۹۲ برگردند

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگر از مردم پرسیده شود که دوست دارید به سال ۹۲ باز گردید؛ پاسخ آنها مثبت است؛ چه کرده اند در این مذاکرات که امروز دنبال دو قطبی مذاکرات و غیرمذاکرات هستند؟
کد خبر : ۵۵۳۶۰۹

عزت الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دومین جلسه از سلسله جلسات میز انتخاباتی جمهور اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل که با عنوان «تحول در حکمرانی، عدالت و کارآمدی» برگزار شد، گفت: شهید سلیمانی در گزارشات محرمانه هر وقت دستاورد خوبی به دست می آورد بر آن اساس طراحی برای پیشبرد دیپلماسی می کرد؛ گفت: برای سردار سلیمانی دیپلماسی زمانی خوب بود که دستاوردی داشتیم؛ کاری که آقای روحانی عکسش را انجام داد.

به گزارش فارس وی با اشاره به عملکرد دولت گفت: امروز اگر از مردم پرسیده شود که دوست دارید به سال ۹۲ باز گردید؛ پاسخ آنها مثبت است؛ چه کرده اند در این مذاکرات که امروز دنبال دو قطبی مذاکرات و غیر مذاکرات هستند؟ من اگر خیلی نسبت به عملکرد آقای روحانی خوش‌بین باشم می‌گویم عمدی نداشته که در آستانه اولین دور مذاکرات مربوط به تحریم‌ها با صراحت در دانشگاه تهران سخنرانی کرد و گفت خزانه ما خالی است! من تحقیق کردم این‌طور نبود. آیا در آستانه یک مذاکرات حساس گفتن این حرف درست است؟ دو سه باری که با آقای روحانی بحثم شد بر سر چنین موضوعاتی بود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به برنامه‌های خود برای انتخابات ریاست جمهوری، تصریح کرد: ما در حوزه های مختلف برنامه داریم؛ مثلا مسکن پیشران است و در این حوزه برنامه دارم. من طرفدار برجام هستم، اما برجامی که خودم دارم؛ برجام من یعنی بازگشت ریاست جمهوری اسلامی ایران به مردم.

ضرغامی در ادامه با اشاره به مشکلات جوانان در عرصه برای تولید و اشتغال گفت: با این مشکلاتی که در این عرصه ها وجود دارد آیا نباید زیر میز زد؟ این ساختار پوسیده و ناکارآمد است و اصولگرا و اصلاح طلب ندارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش درباره سوالی پیرامون خصوصی سازی، اظهار داشت: خصوصی سازیِ درست مهم است و اصولی دارد؛ یکی از آنها  اهلیت است که باید به آن توجه شود.

ضرغامی با بیان اینکه یکی از مهم ترین موانع سر راه کشور تعارض منافع است؛ گفت: یک جمله ای رهبر معظم انقلاب فرمودند: اجماعأ راه حل خیلی چیزها روشن است اما نمی دانیم چرا نمی شود. چند دلیل دارد. یکی اش تعارض منافع است. آنجاهایی که باید تصمیم جدی بگیرند با چند لایه تعارض منافع دارند. مانع دوم واردات است. واردات پر سود و ساده است. من اسم نمی‌خواهم ببرم آدمی هست انحصار سنگینی دستش است اما وقتی مشکل کمبود مرغ داریم همه آویزان او می‌شوند.