ابراهیم زارعی امروز در جلسه ساماندهی وضعیت معیشت زنان مرزنشین با بیان اینکه نبود مهارت و آموزشهای کاربردی تأثیر زیادی در عدم اشتغال و کارآفرینی ایجاد میکند، اظهار داشت: آموزشها و مهارتهایی که به افراد ارائه میشود باید کاربردی و تضمینکننده اشتغال پایدار باشد اما متأسفانه خلاف این امر، مایه عذاب شده است.
به گزارش تسنیم وی گفت: اگر اشتغال و یا یک کار تولیدی در مناطق مرزی و روستایی ایجاد میشود باید در ادامه به فکر بازاریابی و فروش آن نیز بود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در واکنش به انعکاس خبر وجود 150 زن کولهبر در مناطق مرزی استان و شهرستان مریوان تصریح کرد: بنا به گزارشات موجود و تاکید فرماندار شهرستان مریوان، وجود چنین امری صحت ندارد و تنها ساخته و پرداخته رسانههای بیگانه است.
وی با بیان اینکه ما در هر صورت موظف به رسیدگی به وضعیت خانوادههای نیازمند و زنان سرپرست خانوار بدون درآمدر در مناطق مرزی هستیم، گفت: طی دو هفته آینده نهادهای حمایتی و دستگاههایی که در این خصوص مسئولیت دارند باید یک طرح کامل و جامع جهت ساماندهی معیشت زنانی که در مناطق مرزی زندگی میکنند ارائه و نسبت به عملیاتی کردن آن اقدام کنند.
وی با بیان اینکه ما منکر وضعیت سخت معیشتی مردم و برخی ساکنان مناطق مرزی نیستیم افزود: دولت با وجود همه مشکلات، گامهای بسیار مهمی در جهت بهبود معیشت ورفاه محرومان برداشته که میتوان به تحویل هزار و 700 واحد مسکونی محرومان در سفر اخیر رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان اشاره کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان خاطر نشان کرد: در دو سفر معاون اول رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به کردستان اعتبارات بسیار قابل توجهی به استان اختصاص یافت که متأسفانه رسانههای خودمان به روش بسیار بدی آن سفرها را تخریب کردند.