پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۵

بایدن: دائماََ با تل‌آویو درباره ایران در تماس هستیم

بایدن: دائماََ با تل‌آویو درباره ایران در تماس هستیم
کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای درباره تماس تلفنی رئیس‌جمهور آمریکا و نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، گفت بایدن بر اهمیت تقویت روابط دوجانبه و تماس مداوم با تل‌آویو درخصوص ایران تاکید کرد.
کد خبر : ۵۴۶۱۹۰
«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه در توئیتی به ارائه جزئیاتی درباره تماس تلفنی خود با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پرداخت.

به گزارش فارس، بایدن در صفحه توئیتر خود نوشت: «امروز با نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل صحبت کردم و بر تعهد پایدار ایالات متحده به امنیت متحدمان، اسرائیل تاکید نمودم».

وی ادامه داد: «تیم‌های ما برای تقویت همکاری‌های استراتژیک آمریکا-اسرائیل درخصوص تمام مسائل امنیتی منطقه از جمله ایران، به صورت مداوم در تماس هستند».

کاخ سفید نیز با صدور بیانیه‌ای درباره این تماس تلفنی، خبر داد: «رئیس‌جمهور (بایدن) به تاریخچه شخصی خود در تعهد به امنیت اسرائیل تاکید کرده و از تمایلش برای تقویت تمام جنبه‌های شراکت آمریکا-اسرائیل، مخصوصا همکاری‌های نظامی قدرتمند خبر داد».

در این بیانیه ضمن اشاره به حمایت بایدن از توافق‌های سازش کشور‌های عربی با رژیم صهیونیستی، آمده است: «این دو (بایدن و نتانیاهو)، بر اهمیت تداوم مباحثات نزدیک بر موضوعات امنیت منطقه‌ای از جمله ایران تاکید کردند».

به نوشته وبگاه کاخ سفید، بایدن با مهم دانستن تلاش برای پیشبرد صلح در منطقه غرب آسیا و همچنین بین فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها، افزود: «این دو، از علاقه خود برای تداوم همکاری استراتژیک جهت مقابله با تمام چالش‌های پیش‌روی منطقه گفتند».

پیش از این، نتانیاهو گفته بود که گفت‌وگوی تلفنی‌اش با بایدن، حدود یک ساعت طول کشیده و در این مکامه «دوستانه و گرم» درباره ایران و توافق‌های سازش صحبت کرده است.

پیش از این، «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید گفته بود اولین تماسی که رئیس جمهور آمریکا با سران کشور‌های منطقه غرب آسیا انجام خواهد داد، با نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواهد بود.

وی در ادامه گفت: «اسرائیل یک متحد بوده و تیم ما کاملا با آن‌ها در تعامل است و گفتگو‌های مستمری در سطوح مختلف با اسرائیلی‌ها داریم».

تماس نگرفتن بایدن (بعد از آغاز ریاست جمهوری او) با نتانیاهو تاکنون در جمع صحبت‌های وی با رهبران خارجی باعث ناراحتی در اسرائیل و همچنین برخی کارشناسان حوزه خاورمیانه شده بود چرا که باراک اوباما و دونالد ترامپ روسای جمهور پیشین (آمریکا) ظرف چند روز ابتدایی آغاز منصبشان با نتانیاهو صحبت کرده بودند

پیشتر، «مایکل اُرِن» سفیر سابق رژیم صهیونیستی در ایالات متحده، با لازم دانستن جبهه‌ای متحد علیه احیای توافق هسته‌ای ایران، مدعی شد هرگونه بازگشت به برجام می‌تواند تل‌آویو را در خطر موجودیتی قرار دهد.