دانشمندان دریافتهاند که فلاوانولها به عنوان مواد آلی موجود در کاکائو، اکسیژنرسانی به مغز را افزایش میدهند که تأثیر مفیدی بر تواناییهای شناختی و عملکرد مغز دارد.
دانشمندان انگلیسی از دانشگاه بیرمنگام به همراه همکاران آمریکایی از دانشگاه ایلینوی در اوربانا اثرات فلاوانولهای کاکائو را بر روی فعالیت مغز بررسی کردند و به نتایج قابل توجهی دست یافتند.
دانشگاه بیرمنگام در بیانیه مطبوعاتی خود به نقل از رئیس مطالعات این دانشگاه، کاتارینا رندیرو، استاد علوم تغذیه گفت: "فلاوانولها مولکولهای کوچکی هستند که در بسیاری از میوهها و سبزیجات و همچنین کاکائو یافت میشوند.
این ترکیبات در میوهها و سبزیجات رنگی دیده میشوند که برای سیستم عروقی مفید هستند. فلاوانولها برای مغز نیز مفید هستند و آیا میتوانند بر عملکرد شناختی تأثیر مثبت میگذارند. "
منبع: اسپوتنیک