پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۷ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۳
علی‎عسگری پس از چند سال تاخیر، بالاخره به جمع منتقدان اعتدالیون پیوست

جشن طلاق رسانه ملی از دولت روحانی!

در فاصله چند ماه مانده به پایان عمر دولت موسوم به تدبیر و امید، صداوسیما بلافاصله پس از تقدیم بودجه ۱۴۰۰ به مجلس و اطمینان از اختصاص قریب الوقوع آخرین بودجه تنظیمی از سوی دولتمردان بنفش به سازمان متبوعش، بلافاصله با پخش برنامه‌هایی بی سابقه بر علیه دولت مستقر، جدایی خود از اعتدالگرایان را علنی کرد و به پیشواز منتخب آتی انتخابات ۱۴۰۰ رفت!
کد خبر : ۵۳۸۳۷۸

در فاصله چند ماه مانده به پایان عمر دولت موسوم به تدبیر و امید، صداوسیما بلافاصله پس از تقدیم بودجه 1400 به مجلس و اطمینان از اختصاص قریب الوقوع آخرین بودجه تنظیمی از سوی دولتمردان بنفش به سازمان متبوعش، بلافاصله با پخش برنامه هایی بی سابقه بر علیه دولت مستقر، جدایی خود از اعتدالگرایان را علنی کرد و به پیشواز منتخب آتی انتخابات 1400 رفت!

 

دگردیسی خلق الساعه رسانه ملی در قبال دولت بنفش، از آن جهت تعجب برانگیز است که صداوسیما در طول سالیان اخیر، نه تنها هیچ تریبونی را در اختیار منتقدان کابینه حسن روحانی قرار نداد بلکه حتی کرکره معدود برنامه های تلویزیونی همچون «ثریا» و «جهان آرا» که تنها قطراتی از اقیانوس افتضاحات اعتدالیون را رسانه ای می کردند را نیز پایین کشید تا مبادا ناراحتی ژنرال های تدبیر و امید، بیش از پیش بر مشکلات مالی سازمان بیافزاید!

جشن طلاق رسانه ملی از دولت روحانی!

حال اما با به مشام رسیدن بوی الرحمن اعتدالیون، صداوسیما نیز با سرعتی هرچه تمام تر رنگ عوض کرده و با استفاده از همه قوا و ظرفیتش، سعی دارد تا بی عملی و انفعال خود در 7 سال گذشته را، با ژستی منتقدانه در 6 ماهه پایانی دولت دوازدهم جبران کرده باشد.

 

به عنوان نمونه هفته گذشته، شبکه خبر در یک نظرسنجی تلویزیونی، با طرح این سوال که «به نظر شما چه کسانی نباید در انتخابات 1400 نامزد شوند؟»، سه گزینه را برای انتخاب بینندگان در نظر گرفته بود: «1- کسانی که فکر می‌کنند اختیارات ریاست جمهوری کافی نیست. 2- کسانی که بعد از انتخاب احتمالی، ضعف خود را به حساب دولت قبلی می‌گذارند. 3- کسانی که به علت روحیات تجملی، خود را خادم مردم نمی‌دانند.»! ناگفته پیداست که طراحان سوال مذکور، به طور مستقیم، شخص حسن روحانی را آماج کنایه های خود قرار داده اند و برخلاف مشی محافظه کارانه مسبوق در رسانه ملی، دیگر ابایی از پخش این قبیل تیزرهای ضددولتی در تلویزیون ندارند!

 

افزون بر این، پخش مستند ضدبرجامی «داستان اتُم» طی روزهای اخیر از رسانه ملی، درحالی رخ می دهد که فحوای آن به شکلی علنی، تیم مذاکره کننده هسته ای به سرپرستی جواد ظریف را به ساده اندیشی و حتی خیانت در مذاکرات با 5+1 متهم می کند! جالب اینجاست که این قبیل برنامه های صداوسیما در حُکم نوشداروی بعد از مرگ سهراب بحساب می آیند چراکه اگر رسانه ملی در واضع انتقادی اخیرش صادق می بود، می بایست نه در سال 99 بلکه در سال 94، بجای پخش زنده اهدای مدال افتخار به برجامیان، چنین مستندهایی را برای تنویر افکار عمومی روی آنتن می برد!

نظرات بینندگان
رضا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۷ - ۰۷ دی ۱۳۹۹
۰
۰
سلام و عرض ادب
کاملا درست فرمودید بعبارتی صدا و سیما میلی نه ملی،این چرخش 360 درجه ای قابل پیش بینی بود.
پری مجرد 42 ساله
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۱ - ۰۷ دی ۱۳۹۹
۰
۰
باید در رسانه --- رو --- گرفت
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۳ - ۰۷ دی ۱۳۹۹
۰
۰
ریاکاری سازمان یافته !
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۵۰ - ۰۷ دی ۱۳۹۹
۰
۰
--- --- --- --- مدیر ----
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۰۸ دی ۱۳۹۹
۰
۰
صراط :خجالت بکش تو به اینا میکی اعتدالگر خودشون میگن تو که نباید بگی یکم صادق باش
ضمنا اقدام رسانه محبوب ومردمی ما هم انقلابی بوده
حتما که نباید از پنچره ماشین نظر مردم را حدس بزنیم