پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۰:۵۵

درخواست مجدد لاریجانی از شورای نگهبان

کد خبر : ۵۳۱۵۴

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم شورای نگهبان توصیه های خیرخواهانه رهبر معظم را در بررسی صلاحیت ها جامه عمل بپوشانند و سریع تر شرایط رقابت نیکوتر را فراهم نماید.
به گزارش صراط به نقل از مهر، علی لاریجانی در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی با تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) گفت: 33سال پیش خداوند در استقلال، آزادی، خیر و برکت را به روی ملت ایران گشود.

وی افزود: خیر و برکت انقلاب اسلامی چنان درون و برون جامعه را در بر گرفت که از افرادی که در بند فرهنگ و رسوم غربی بودند انسانهایی ساخت که حاضر بودند که برای احیای اسلام در کشور جانشان را نثار کنند.

لاریجانی تاکید کرد: انقلاب در خیر بیرونی کشور مبدا تحول در ملت ها گردید که با همه نیرنگ های دشمنان جهت کم تاثیر نمودن بعد الهام بخشی انقلاب، پدیده انقلاب اسلامی نمایشی از خیر خود را در تحولات یک سال اخیر منطقه به ظهور رساند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر اساس سخن پیامبر باید گشایش این باب خیر را غنیمت شمرد اما چگونه؟ اولا شکر این نعمت در حفظ آرمان ها و بنیانهای انقلاب است و پرهیز از انحرافات مخصوصا در پشتیبانی از ولایت فقیه که امام راحل تمسک به آن را عامل صیانت جامعه از مخاطرات دانستند.

وی افزود: خواسته دیگر انقلاب حفظ مردم سالاری و تسلط رای مردم در همه شئونات است، به همین جهت انتخابات در جمهوری اسلامی یک امر بی بدیل است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه اخیر فرمودند مجلس صالح، سالم و قوی و متکی بر رای مردم انتظار مبدا فعلی انقلاب است.

وی تاکید کرد: در این راستا مجریان انتخابات، شورای نگهبان و کاندیداها باید همت جدی نمایند.

رئیس مجلس شورای اسلامی برای بار دوم در یک هفته اخیر گفت: امیدواریم شورای نگهبان توصیه های خیرخواهانه رهبر معظم را در بررسی صلاحیت های جامه عمل بپوشانند و سریع تر شرایط رقابت نیکوتر را فراهم نماید.

نماینده قم در مجلس تصریح کرد: دشمن تلاش می کند بر ثمرات انقلاب خاک بپاشد و فضا را غبارآلود کند. یکی از این میدان ها انتخابات است البته انتظار جدی از دوستان انقلاب و خردمندان امت است که دشمن را در غبارآلود کردن فضا مدد نرسانند و با اخلاق اسلامی و جوانمردی فضای انتخابات را به میدان مسابقه در خیرات بدل کنند.

وی گفت: صلابت انقلاب در استقامت و ایستادگی جستجو می شود و به حق همین ویژگی عامل مهمی در بیداری مسلمانان گردید نه از درشت گویی دشمنان باید هراس نمود و نه از حیلت دوستی آنان که از دیرباز گفته اند دشمن چون از همه حیلتی فرو ماند سلسله دوستی جنباند وانگه به دوستی کارهایی کند که هیچ دشمنی نتواند.

رئیس مجلس اظهار داشت: بنای عمل در مدینه نبوی ادای تکلیف بر اساس حق است و اگر غیر از این باشد دنیا خواهی جلوه می کند، یعنی یا امرای خلق گرفتار غرور کاذب می شوند یا دچار فریب و فسون دشمن می گردند.

لاریجانی افزود: حق مداری و مبارزه با ظلم سیاست پایدار نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور آمریکا گفت: سخنان اخیر اوباما و آشفته گویی نسبت به امنیت اسرائیل و آمریکا پیش از اینکه قدرت عمل و ابتکار آمریکا را نشان دهد اضطراب از شرایط داخلی آن کشور و بی سامانی در مقابل انقلاب های منطقه را نشان می دهد و هیچ نشانی از هوشمندی در آن دیده نمی شود.

وی گفت: شاید قصد آنان از اینگونه مانورهای سیاسی روحیه دادن به حکام دست نشانده و نگران نمودن انقلابیون باشد، بدین معنا که ما قصد برخورد با مبدا این انقلاب ها را داریم.

وی افزود: آمریکا آزموده است و به خوبی دریافته است حال و وضع خود را در مبارزه با حزب الله قهرمان و حماس پیروز و مردم شجاع عراق و افغانستان، اما ملت ایران مشی استقامت و دادگری فروتنانه را برگزیده است، ملت ایران تردیدی در مبارزه با قدرت های استکباری به خود راه نمی دهد.

لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص راهپیمایی 22 بهمن اظهار داشت: حضور ملت در راهپیمایی 22 بهمن هم هوشمندی ملت را در برابر نیرنگ دشمنان نشان می دهد و هم حریف را به عقب می راند، البته در ایام میلاد مسعود پیامبر اکرم (ص) این حرکت ملی بسیار پرمعنا و وحدت بخش و انشاءالله موید به تاییدات الهی است.

وی افزود: بخشی از حکمت انقلاب در آبادانی پیشرفت و تحقق عدالت و ایجاد رفاه برای ملت معنا پیدا می کند.

رئیس مجلس تاکید کرد: مجلس هشتم کار خود را بر تدبیر آبادانی و تحقق عدالت قرار داد و از حواشی پر سر و صدا و بی حاصل پرهیز نمود. نمونه این نگرش در تصویب قانون تسهیل کسب و کار، تصویب قانون مبارزه با قاچاق، قانون گمرک، قانون هدفمندی یارانه ها، قانون برنامه پنجم، قانون بهره وری کشاورزی، قانون معادن و دهها قانون دیگر قابل پیگیری است.

لاریجانی تصریح کرد: در بعد نظارت هم اجرای قانون و رفع مشکلات تولید کنندگان صنعتی و کشاورزی و دامداران و رفع مشکلات توده های مستضعف، محل اصلی توجه در مجلس هشتم بوده است.

وی تاکید کرد: استیفای حقوق ملت در تحقیق و تفحص ها، بررسی کمیسیون های تخصصی و یا سئوال و استیضاح مد نظر اصلی نمایندگان بوده است که همه این تلاش ها برای تحقق عدالت و آبادانی کشور بوده است و این امر تاسی به سنت علوی است.

نماینده قم در مجلس افزود: در واقع با رونق اقتصادی است که آبادانی و عدالت محقق می شود نه با سخت گیری به ملت در حالت ایستایی اقتصاد.

رئیس مجلس در پایان گفت: امید است در حرکت تقویت بنیان مردم سالاری انقلاب یعنی راهپیمایی 22 بهمن و انتخابات مجلس، همت ملی را در تحقق استواری ملت جهت تحقق اسلام حاکمیت ملی و تشکیل مجلسی شجاع، مستقل، کارآمد و هوشمند نشان دهیم.