جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۵ آبان ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۳

هشدار درباره مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی

مقامات بهداشتی در لندن از مردم خواستند در صورتی که علائم ابتلا به کرونا را دارند از مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی عمومی اجتناب کنند.
کد خبر : ۵۲۸۷۵۳

روند افسار گسیخته شیوع کووید ۱۹ در جهان به بزرگترین چالش بهداشتی کشور‌ها تبدیل شده است. در هر ۱۶ ثانیه یک نفر در کره زمین به دلیل ابتلا به این ویروس جان خود را از دست می‌دهد. به دلیل توانایی بالای این ویروس در انتقال، سازمان جهانی بهداشت تاکید دارد عموم مردم باید در رعایت نکات بهداشتی کوشا باشند. با این حال، مقامات محلی نیز با پشتوانه تحقیقات دانشمندان اقدام به وضع محدودیت‌های خاص خود می‌کنند. یکی از این محدودیت‌ها عدم مراجعه غیرضروری به مراکز درمانی است.

به گزارش صدا و سیما بر این اساس، مقامات بهداشتی در لندن اعلام کردند کسانی که علائم کرونا را در خود مشاهده می‌کنند باید از مراجعه غیرضروری به مراکز درمان عمومی خودداری کنند، زیرا این افراد می‌توانند به سادگی ویروس را به دیگران منتقل کرده و بر شدت شیوع بیماری بیافزایند.

بهتر است کسانی که دارای علائمی مانند: سرفه، تب، ناخوش احوالی، از دست دادن حس بویایی و چشایی و اسهال هستند به صورت تلفنی با مشاوران بهداشتی صحبت کنند. کسانی که به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند غالباً دارای بیماری‌های زمینه‌ای هستند و در صورت ابتلا به کرونا شرایط وخیمی را تجربه خواهند کرد. از این رو، افرادی که دارای علائم کووید ۱۹ هستند تنها در شرایط اورژانسی باید به این مراکز رجوع کنند.

همچنین کادر درمانی در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار دارند. برخی پزشکان بیمارستان‌ها در طول روز با بیش از ۳۰۰ بیمار در ارتباط هستند. در صورتی که افراد مبتلا به کرونا که دارای علائم شدیدی نیستند به این مراکز مراجعه کنند می‌توانند جان این افراد را نیز به خطر بیاندازند.

مقامات بهداشتی تاکید دارند بسیاری از افراد دارای علائم کرونا بخصوص جوانان با قرنطینه کردن خود در خانه و استراحت می‌توانند سلامت خود را بازیابند، اما مراجعه این افراد به مراکز شلوغ درمانی می‌تواند جان افراد آسیب پذیر را به خطر بیاندازد.

افراد دارای علائم ابتلا به کووید ۱۹ همچنین بهتر است از مراجعه به داروخانه‌ها و اماکن شلوغ پرهیز کنند. مشاهده علائم کرونا به تنهایی کافی است تا فرد اقدام به قرنطینه خود کند. قرنطینه به معنای آن است که فرد پس از مشاهده علائم بیماری به مدت ۱۴ روز خود را از دیگران دور نگاه دارد. در صورتی که در این مدت علائم بیماری از بین رفت، می‌تواند خود را از قرنطینه خارج کند.