جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۹ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۴

از زندان‌درختی تا درخت رنگین‌کمانی+تصاویر

درختان برای بسیاری از انسانها مظهر شکوه و زیبایی هستند. درختانی با شکل های مختلف که در فصول گوناگون با رنگهای متفاوت نظر هر بیننده ای را به خود جلب می کند.
کد خبر : ۵۱۸۴۱
به گزارش صراط  به نقل از باشگاه خبرنگاران،  درختانی وجود دارند که یا از لحاظ ظاهری و ژنتیکی و یا به خاطر طریقه مورد استفاده قرار گرفتنشان عجیب و نادر هستند. در این نوشته سعی داریم تا شما را با بعضی از این درختان آشنا کنیم.

بیرون از شهر "دربای" در غرب استرالیا ، درخت عجیبی قرار دارد که توسط پلیس استرالیا مورد استفاده قرار می گیرد. این درخت که "بوآب" نام دارد به عنوان یک زندان موقت شبانه در مواقع ضروری توسط پلیس استرالیا مورد استفاده قرار می گیرد. این درخت دارای محیطی در حدود 14 متر است و در درون آن تغییراتی ایجاد شده است که بتوان از آن به عنوان یک سلول موقت استفاده کرد. این درخت 1500 ساله تا حدودی محافظت شده است و به دلیل امکان آسیب رسیدن به آن مردم عادی دسترسی آن چنانی به آن ندارند.



_ جزیره " Socotra Archipelago " در اقیانوس هند و در نزدیکی سواحل کشور سومالی قرار دارد. در این جزیره درختی با نام " خون اژدها" وجود دارد. تنه این درخت کاملا عریان است و تنها در بالای آن برگهایی به شکل سوزنی وجود دارد. این ظاهر عجیب به این دلیل است که این درخت به تیره گیاهان "تک دانه ای" تعلق دارد. این تیره بیشتر شامل گیاهان و کمتر شامل درختان است. همچنین اگر شما بدنه این درخت را شکاف دهید صمغ قرمز رنگی از آن خارج می شود. این ماده قرمز که " خون اژدها" نامیده می شود خشک شده و به عنوان دارو و رنگ مورد استفاده قرار می گیرد. در حالی که اکثر ساکنین بومی این جزیره از آن به عنوان یک ماده شفا بخش استفاده می کنند در جهان غرب بیشتر از آن به عنوان جلا دهنده استفاده می شود.



_درخت " Jabuticaba " یک درخت میوه بومی در کشور برزیل است. میوه های این درخت نه فقط بر روی شاخه ها و بلکه بر روی تنه درخت نیز رشد می کنند. این میوه ها منظره ای را شبیه به بیرون زدن حجم زیادی از صمغ در خت را شبیه سازی می کنند. این میوه های سیاه رنگ طعمی شبیه به انگور داشته و معمولا به صورت عادی خورده شده یا آب آنها گرفته می شود. در عین حال در صورتی که شرایط مناسب باشد این درخت می تواند چندین بار در سال میوه بدهد.



_ درخت " Pennantia baylisiana " شبیه به بسیاری دیگر از درخت ها است و به نظر نمی رسد که نکته خاصی در مورد آن وجود داشته باشد. اما نکته جالب در مورد این درخت این است که تنها یک نمونه از این درخت در حیات وحش وجود دارد. این نمونه در یک از سه جزیره موسوم به "کینگ" در شمال ساحل نیوزلند قرار دارد. از آنجا که این تنها نمونه موجود مونث است و میوه های آن نیز توانایی باروری و رشد مجدد ندارند تنها امید موجود برای بقای این گیاه بحث قلمه زنی و کاشت این درخت در مکانی دیگر است.



_ درخت " Boojum " که در ایالت کالیفرنیای آمریکا می روید در نگاه اول بیشتر شبیه به یک کاکتوس است تا یک درخت عادی و تنه لاغر و نازک آن می تواند به دلیل نرمی و انعطاف جنس چوب آن تا ارتفاع 20 متری به شکل مارپیچی بالا رود. باتوجه به این که این درخت در صحرا زندگی می کند تنه آن به منظور صرفه جویی در مصرف آب با برگ های بسیار کوچکی پوشیده شده است. در زمان گل دادن نیز گلهای کوچکی بر بالای این درخت نمایان می شود.



_ درخت "اوکالیپتوس رنگین کمانی "به قدری زیبا و خارق العاده است که باور این که این درخت توسط انسان نقاشی نشده و به شکل طبیعی به این رنگ است مشکل است. این درخت که بومی جنگل های کشور فلیپین است در طول زمان رنگ عوض می کند. رنگ پوسته درخت به رنگ سبز، آبی و بنفش و نارنجی تغییر می کند و در نهایت قبل از پوست اندازی به رنگ قهوه ای در میاید. با توجه به این که این درختان به شکل یک جا پوسته اندازی نمی کنند پوستهای آن دارای رنگ های مختلفی است. این درخت در سایر نقاط جهان نیز قابلیت رشد دارد اما در منطقه فلیپین برای تولید کاغذ از آن استفاده می شود.



_ در روستای کوچکی در کشور فرانسه یک درخت بلوط 800 ساله وجود که امروزه به مکانی جالب تبدیل شده است. این بلوط که در روستای " Allouville-Bellefosse" در کشور فرانسه واقع شده است در حوالی سالهای 1600 میلادی دچار آتش سوزی شده اما از آتش سوزی جان بدربرده و همچنان پابرجا می ماند. چند نفر از کشیشان محلی نیز در این درون این این درخت بلوط کلیسایی را می سازند که هنوز نیز پابرجاست و سالانه دو بار در آن جشن ها و مراسمات مذهبی برگزار می شود. در داخل این بلوط پلکانی نیز نصب شده است که به انسان اجازه رسیدن به بخش بالایی این کلیسا را نیز می دهد.




آخرین اخبار و تصاویر اجتماعی  را در سرویس جامعه صراط بخوانید.

برچسب ها: درختی رنگین کمان