چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - ۲۳:۰۵

پشت پرده ماجرای پس ندادن خانه‌های سعادت‌آباد توسط نمایندگان پیشین مجلس

نماینده سابق مجلس می گوید موضوع ساختمان سعادت آباد و سکونت نمایندگان در آن به دوره مجلس هفتم و زمان شهرداری آقای قالی باف بر می گردد و ارتباطی به مجلس دهم ندارد.
کد خبر : ۵۱۵۸۰۰

ترک نکردن واحد های مسکونی در سعادت آباد که در اختیار تعدادی از نمایندگان دوره دهم مجلس قرار داشته است، ابتدا به صورت غیر رسمی در فضای مجازی و سپس در قالب مصاحبه ای با زهره سادات لاجوردی نماینده کنونی مجلس از خبرگزاری فارس منتشر شد.

درباره این خبر محمد حسینی عضو سابق کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس که مسئولیت بررسی فعالیت های مالی مجلس در دوره دهم را بر عهده داشته است، در گفت‌وگو با خبر فوری در خصوص صحت و سقم واحدهای مسکونی سعادت آباد، گفت: موضوعی  که مطرح شده مربوط به دوره هفتم مجلس است، سه بلوک 42 واحدی در سعادات آباد مجلس از محل اعتبارات عمرانی در این مجله می سازد تا در اختیار نمایندگان مجلس قرار گیرد  پس از تکمیل این واحد ها در اختیار نمایندگان مجلس هفتم قرار گرفت.

وی ادامه داد: چند سال بعد و با توجه به ساخت و سازهایی که در اطراف مجلس صورت می گیرد و شهرداری تهران در زمان قالیباف نسبت به تملک املاک اقدام می کند، مجلس بابت مطالبات شهرداری تهران، 42واحد سعادت آباد را بعد از ارزیابی به عنوان منابعی که قوه مقننه باید به شهرداری پرداخت کند تهاتر می کند.

این نماینده سابق مجلس تاکید کرد: یعنی مالکیت از مجلس به شهرداری تهران منتقل می شود و شهرداری  تهران بر اساس ضوابط خود خانه ها را به مزایده می گذارد، تعدادی از واحدها را نمایندگان به صورت اقساط خریداری کردند و در آن زندگی می کنند.

حسینی بیان کرد: لذا هرگونه فعل و انفعالات از لحاظ سند، قیمت و منابعی که مورد نظر است، به شهرداری تهران مربوط می شود، چرا که مجلس کل بلوک سعادت آباد را به شهرداری تهران بابت ساختمان ها و محوطه اطراف مجلس شورای اسلامی واگذار کرده است.

وی در این باره که هیچکدام از نمایندگان مجلس دهم ساکن واحدهای مسکونی سعادت آباد نیستند، گفت: شاید یکی از نمایندگان دوره هفتم که در مجلس دهم نیز وکیل مردم بوده، ساکن ساختمان های سعادت آباد باشد اما در کل این موضوع ساختمان های سعادت آباد مربوط به مجلس هفتم است و در حال حاضر مجلس هیچگونه مالکیتی به عنوان خانه سازمانی در سعادت آباد ندارد.

عضو سابق کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در دوره دهم، تاکید کرد: تهاتر ساختمان سعادت آباد در زمان شهرداری آقای قالیباف اتفاق افتاده است.

این نماینده مجلس که عضو دیوان محاسبات کل کشور است، در خصوص بازپس دادن ودیعه اجاره خانه از سوی نمایندگان مجلس دهم توضیح داد: بر اساس قانون با پیشنهاد هیات رئیسه و کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در هر دوره  مبلغی به عنوان هزینه اجاره به نماینده پرداخت می شود، برخی داوطلب می شوند این منابع را به عنوان ودیعه اولیه دریافت کنند. از این رو ودیعه اجاره مسکن توسط امور مالی مجلس از محل صندوق کارکنان دراختیار نماینده قرار می گیرد و هر ماهه حق مبلغ  مسکن از فیش حقوقی نماینده کسر می شود در نتیجه نماینده در طول دوره ودیعه را پرداخت کرده، بنابراین نیاز نیست در پایان دوره این پول از سوی نماینده باز پرداخت شود.