پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۶ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۵۲

فروش داروی کرونا به قیمت ۱۰۰ میلیون در بازار سیاه!

تاکنون هیچ واکسن و داروی قطعی برای درمان کرونا تولید نشده است، اما برخی از دلالان داروهایی‌ را به قیمت بسیار بالا به همراهان بیماران کرونا می‌فروشند.
کد خبر : ۵۱۳۹۷۳

سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چند روز پیش اظهار کرد: دارو و واکسن قطعی برای درمان ویروس کرونا نداریم، اما گفته شده است که دو دارو برای این امر می‌تواند مفید باشد که آن را تامین کرده‌ایم و تولید داخل آن را تا هفته آینده وارد بازار خواهیم کرد.

او افزود: داروی «رمدسیویر» و داروی «فاویپیراویر» دو دارویی هستند که برخی از همکاران برای درمان بیماران می‌نوشتند.

اما برخی از مردم اعلام کردند که این دارو‌ها و یک سری دیگر از دارو‌هایی را که توسط پزشک تجویز می‌شوند خودشان باید پیدا کنند. افراد در قدم اول برای دریافت این دارو‌ها به داروخانه سر می‌زنند، اما آن را پیدا نمی‌کنند و از اینکه این دارو در داروخانه وجود ندارد، اما تجویز می‌شود گلایه دارند.

به همین علت همراهان بیمار برای پیدا کردن دارو راهی بازار سیاه و اسیر دلالان به خصوص در ناصرخسرو می‌شوند. سال‌هاست که کنار داروخانه بیماران خاص هم می‌توان این دلالان را مشاهده کرد و افراد به علت نجات جان عزیزان خود، از این افراد سودجو با قیمت هرچند بالا، دارو‌های مورد نظر خود را می‌خرند.

۲۳ میلیون هزینه برای تهیه ۴۰ عدد قرص در بازار سیاه!

پزشکان معتقد هستند که دارو‌ها در بازار آزاد با قیمت بسیار بالا در اختیار مریضان بدون دخالت آنان قرار می‌گیرد؛ به عنوان مثال یکی از همراهان بیمار برای خرید ۴۰ دانه از داروی مورد نظر ۲۳ میلیون تومان هزینه کرده است و برخی دیگر تا ۱۰۰ میلیون تومان هم با اوضاع بی‌پولی خرج کرده‌اند که فقط زندگی عزیزانشان را نجات دهند.

دارویی را که به راحتی وارد کشور می‌شود دلالان به هر فردی که قیمت بالاتری هزینه کنند، می‌فروشند و گاهی به گفته خودشان، نسخه تقلبی آن را به همراه بیمار غالب می‌کنند و برخی دیگر از آنان دارویی که تنها ۱۰ هزار تومان قیمت دارد را تا ۶۰ میلیون تومان و گاهی ۹۰ میلیون تومان با عنوان داروی درمان کرونا در بازار سیاه می‌فروشند.

یکی از فروشنده‌های داروخانه گفت: دارویی را که در هیچ کدام از داروخانه‌ها پیدا نمی‌شود می‌توانم تا چند برابر قیمت با نسخه پزشک برای فرد بیمار تهیه کنم و برای خرید ۴۰ عدد قرص یا کپسول هم لازم است ۶۰ تا ۷۰ میلیون هزینه کنم.

حریرچی معاون وزات بهداشت گفت: وزارت بهداشت خواهشمند است تا نظام پزشکی و اساتید با آن‌ها همکاری و پزشکان دیگر را متقاعد کنند تا به هیچ عنوان در خارج از فهرست دارو تجویز نکنند و همچنین عموم مردم هم ابداً خارج از داروخانه به خرید دارو نپیردازند و از این کار به صورت جدی پرهیز کنند.