چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۵

انتقاد تند حسین رضازاده: وضعیت وزنه‌برداری اسفناک است

انتقاد تند حسین رضازاده: وضعیت وزنه‌برداری اسفناک است
وزنه‌برداری ایران روزها شرایط خوبی ندارد و وضعیت این ورزش باعث نگرانی بسیاری از اهالی وزنه‌برداری از جمله حسین رضازاده شده است.
کد خبر : ۵۱۰۴۲۱
وزنه برداری ایران حال خوبی ندارد. حال خوب که نه، رو به نابودی است. البته حال بد وزنه برداری در پایتخت بیشتر خودنمایی می‌کند. با تعطیلی باشگاه‌های وزنه برداری دیگر خبری از وزنه برداران تهرانی در اردوی تیم‌های ملی هم نیست. مساله‌ای که خیلی‌ها را نگران کرده تا حدی که حسین رضا زاده رییس سابق فدراسیون اوضاع وزنه برداری تهران را اسفناک می‌داند. او می‌گوید: «در زمان‌های نه چندان دور تعداد زیادی از ملی پوشان تیم‌های رده‌های مختلف سنی وزنه برداران تهرانی بودند، ولی حالا دریغ از یک وزنه بردار تهرانی در اردو‌های تیم ملی. تعطیلی مداوم باشگاه‌های وزنه برداری در پایتخت و خانه نشینی مربیان سازنده باعث شده تا این رشته در تهران افت وحشتناکی کند. حالا تعداد باشگاه‌های وزنه برداری تهران به انگشتان یک دست هم نمی‌رسد، با این تعداد باشگاه هیچ انتظاری نباید از وزنه برداری پایتخت داشت.»


به گزارش خبر آنلاین، البته به نظر رضازاده این تنها مشکل وزنه برداری تهران نیست و استان‌های دیگر هم همین مشکل را دارند: «نه تنها تهران که وضعیت وزنه برداری دیگر استان‌ها هم بهتر از پایتخت نیست. زمانی که به مربیان سازنده بهای لازم داده نمی‌شود و باشگاهی هم نیست که وزنه برداران مستعد در آن تمرین کنند، چه انتظاری از وزنه برداری باید داشته باشیم؟ نگاهی به اعضای تیم ملی وزنه برداری ایران نشان می‌دهد که پشتوانه سازی هم صورت نگرفته است و با خداحافظی این ملی پوشان جانشینی برای آن‌ها وجود ندارد.»
عضو ایرانی هیات رئیسه کنفدراسیون وزنه برداری آسیا به وضعیت بد لیگ‌های وزنه برداری و عدم رغبت باشگاه‌های متمول برای سرمایه گذاری اشاره می‌کند: «زمانی بود که تیم‌های متمولی مثل ذوب آهن اصفهان، پیکان و سایپا تهران، آتش نشانی، مخابرات و ... در لیگ وزنه برداری حضور داشتند، ولی حالا برای شروع هر فصلی در انتظار تیمی هستیم که بتواند تعدادی از ملی پوشان وزنه برداری را به خدمت بگیرد تا آن‌ها بدون تیم نباشند.


تنها حسن برگزاری لیگ، ایجاد بستر مناسب برای درآمدزایی وزنه برداران و مربیان بود که متاسفانه حالا آن هم میسر نیست و تیم‌هایی که در لیگ شرکت می‌کنند حتی هزینه پرداخت بدهی‌های قبل را ندارند و تیم‌های نظامی هم فقط به فکر جذب وزنه برداران سرباز هستند.»

تعطیلی مداوم باشگاه‌های وزنه برداری در پایتخت و خانه نشینی مربیان سازنده باعث شده تا این رشته در تهران افت وحشتناکی کند.


او درباره جلسه هیات رییسه کنفدراسیون وزنه برداری آسیا برای تعیین میزبانان آینده رقابت‌های قاره می‌گوید: «تا زمانی که فدراسیون جهانی وزنه برداری جلسه اش را برگزار نکرده و برنامه آینده را مشخص نکند، هیات اجرایی کنفدراسیون آسیا جلسه ندارد. تا امروز کنفدراسیون تماسی با من برای جلسه هیات رئیسه نگرفته است.»

تا زمانی که فدراسیون جهانی وزنه برداری جلسه اش را برگزار نکرده و برنامه آینده را مشخص نکند، هیات اجرایی کنفدراسیون آسیا جلسه ندارد. تا امروز کنفدراسیون تماسی با من برای جلسه هیات رئیسه نگرفته است
رییس سابق فدراسیون وزنه برداری تعویق مسابقات را فرصت می‌داند: «با شیوع کرونا همه مسابقات وزنه برداری به تعویق افتاده است. این تعویق نه تنها در ایران که برای همه دنیا است. به نظر م این فرصت برای ملی پوشان فراهم شده تا آماده‌تر شوند وشانس سهمیه ای‌ها، به شرایط ایده آل برسند.»

رضازاده که به تازگی سرپرست انجمن پارالمپیک فدراسیون جانبازان و معلولان شده، درباره سپردن سکان تیم ملی پاراوزنه برداری به علی اصغر رواسی می‌گوید: «رواسی از مربیانی است که پیش از این هم سرمربی این تیم بوده، با بررسی‌های زیاد به این نتیجه رسیدیم تا سرمربی تیم باشد و دستیارانش هم به زودی معرفی می‌شوند.»