پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۲۵

کنایه تند یک نماینده مجلس به رائفی‌پور؛ کلیپس مهم‌تر است یا دزدی‌های کلان؟

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: چطور آقایان کلیپس را می‌بینند اما دزدی‌های کلان در سیستم‌ها، قتل‌ها و دروغ‌های بزرگ را نمی‌بینند؟
کد خبر : ۵۰۱۳۶۰

سهیلا جلودارزاده در رابطه با صحبت‌های یک کارشناس تلویزیون که گفته بود «کلیپس موی خانم‌ها یکی‌ از نشانه‌های آخرالزمان است» گفت: این تفکر در کشور ما به وجود آمده است و سابقه تاریخی زیادی هم ندارد. مردانِ باغیرت در ایران قدیم به جهت تهدیدات و تهاجمات و اینکه زنان در معرض خطر بودند، سختگیری‌هایی در محافظت از زنان اعمال می‌کردند که به عنوان ارزش مثبت تلقی می‌شد اما این ارزش به مرور از چرایی خود خارج و به یک بینش منفی برای زنان، تبدیل شد.

به گزارش برنا وی ادامه داد: در صورتی که این بینش مثبت در ابتدا جنبه حمایتی داشت و محافظت از ناموس بخشی از حفظ ارزش‌های خانم‌ها تلقی می‌شد اما متاسفانه با خروج از فلسفه خود به تعصب تبدیل شد. حال اینها زنان را مخاطب قرار می‌دادند و محدودیت‌های بسیاری برای خانم‌ها ایجاد کردند.

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: نگاه‌های امثال رائفی‌پور مانند ویروس کرونا رشد می‌کند. آدم‌هایی که از یک پنجره خاص به زنان نگاه می‌کنند و سختگیری و فشارهای آنها باعث دین گریزی در زنان می‌شود.

جلودارزاده ادامه داد: نباید فقط خانم‌ها مقصر واقع شوند، گناه گناه است. نباید فقط خانم‌ها را گناهکار دانست، فساد زن و مرد فرقی نمی‌کند. چطور آقایان کلیپس را می‌بینند اما دزدی‌های کلان در سیستم‌ها، قتل‌ها و دروغ های بزرگ را نمی‌بینند؟

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: اگر همه به جای خشونت، مهربانی کنند اثر دین بیشتر می‌شد. به عنوان فعال سیاسی، اجتماعی و معلم این موضوع را تجربه کردم. نباید نیمی از مردم را به القاب زشت خواند و متهم کرد. صداوسیما هم زمانی که این دیدگاه‌ها را پخش می‌کند هم فایده دارد هم ضرر، فایده‌اش این است که این دیدگاه‌ها مطرح و نقد می‌شوند و بی سر و صدا رشد نمی‌کنند که جامعه را با سرطان فکری روبه رو کنند ولیکن ضرر این است که وقتی با جنبه تایید به آن نگاه شود، تبدیل به یک فرهنگ می‌شود و بین اقشار جامعه فاصله می‌اندازد.

جلودارزاده اضافه کرد: این گونه اظهارات خشونت علیه زنان است و غیرت و حمایت از زنان را از مفهوم خارج می کند. این آقایان درک ندارند و این درصد قلیل باعثِ ازدیاد افکار مسموم و رشد ویروس منحوس تبعیض جنستی و نادانی در جامعه می شوند.