به گزارش نبض بازار به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که در نخستین نشست سال جاری اعضای هیات عامل بیمه مرکزی و مدیران عامل این صنعت سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: بعد از شیوع ویروس کرونا نیز بسیاری از معادلات اقتصادی دستخوش تغییر شد که این بحران هم میتواند بر کیفیت عملکرد صنعت بیمه، اثرگذار باشد.
رئیس کل بیمه مرکزی با تشریح آخرین اقدامات نهاد ناظر و همچنین شرکتهای بیمه در میدان جهاد کرونا، یاد قربانیان صنعت بیمه در این عرصه را ماندگار توصیف کرد و گفت: تلاشگران صنعت بیمه نیز در خط مقدم خدماترسانی حضور دارند و برای تحقق برنامهها و هدفگذاریهای سال جدید مجاهدت میکنند.
وی نگاه دو وجهی صنعت بیمه به پیام امسال مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت جهش تولید در کشور را از نکات ظریف و ویژه توصیف کرد و افزود: صنعت بیمه علاوه بر جهش بیمهای و تمرکز بر افزایش ضریب نفوذ باید تمام قد به کمک تولید برود تا این شعار اقتصادی و اجتماعی به ثمر بنشیند.
رئیس شورای عالی بیمه از اعطای مجوز تاسیس موسسات تضمین به منظور عرضه انواع ضمانتنامههای مورد نیاز بخش تولید، خبر داد و این امر را مستلزم تصویب مقررات مربوط در هیئت وزیران دانست.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورتگرفته، این صنعت برای توسعه پوشش بیمه کیفیت محصول و سایر مسئولیتهای مرتبط با بخش تولید، آمادگی کامل دارد.
دکتر غلامرضا سلیمانی ارائه خدمات آموزشی و مشاورهای در زمینه مدیریت ریسک را از ماموریتهای دیگر صنعت بیمه اعلام کرد و گفت: تمامی بخشهای تولیدی در راستای بهبود فضای کسب و کار میتوانند از خدمات صنعت بیمه در حوزههای گوناگون استفاده کنند.
رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به عملکرد درخشان بیمه در حوزههای عمومی، تخصصی و اتکایی به آخرین تحولات بیمهای در دنیا اشاره کرد و افزود: در حال حاضر صنعت بیمه از محاسبات عادی اکچوئری تا حدودی فاصله گرفته و در حوزه مطالبات مردمی و مسئولیتهای اجتماعی نمود بیشتری دارد.
وی این تغییر نگاه را برای صنعت بیمه یک فرصت طلایی ارزیابی کرد و اظهار داشت: بیمهنامههای شهروندی و سایبری و نظایر آن از رشتههای آیندهداری به شمار میروند که در سال جاری اثر خود را در فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی نشان خواهند داد.
رئیس کل بیمه مرکزی از آغاز به کار چند شرکت جدید بیمه در سال جدید خبر داد و گفت: فضای رقابتی برای تمامی شرکتهای بیمه آماده است، اما قطعا بخشهایی که صدور بیمهنامههای الکترونیک و حرکت به سمت هوشمندسازی را جدیتر گرفتهاند از شانس موفقیت بالاتری بهرهمند خواهند شد.
وی در پایان توسعه فرهنگ بیمه را از مهمترین ماموریتهای صنعت بیمه دانست و خاطرنشان کرد: اگر روابط عمومیهای صنعت بیمه فعالتر و هماهنگتر عمل کنند، دستیابی به اهداف عالی صنعت، دور از دسترس نخواهد بود.
گفتنی است در این نشست، مدیران عامل شرکتهای بیمه و دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران به طرح دیدگاههای خود پرداختند.
آیندهپژوهی در حوزه شناسایی ریسکهای جدید یک ضرورت است
شرایط متفاوت اقلیمی اثرات مهم و انکارناپذیری را در کشور ما و همچنین تمام جهان رقم خواهد زد که صنعت بیمه باید با تکیه بر اصل آیندهپژوهی، این ریسکها را شناسایی و محصولات بیمهای متناسب با آن طراحی کند.