پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲

حمله کرونا به مرکز تصمیم گیری خوزستان!

3 ساعت از تصمیم استاندار خوزستان مبنی بر دایر بودن ادارات کل در روز شنبه نگذشته بود که فرمانداران 26 شهرستان خوزستان فعالیت ادارات خود را تا روز پانزدهم و بیستم فروردین ماه تعطیل اعلام کردند.
کد خبر : ۴۹۹۲۰۹

ساعت 21 و 8 دقیقه هشتم فروردین 99 استانداری خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فعالیت کلیه ادارات کل استان خوزستان از فردا از سر گرفته می‌شود اما تا قبل از ساعت 24 همه فرمانداران استان خوزستان فعالیت ادارات خود را تا پانزدهم فروردین ماه تعطیل اعلام کردند.

به گزارش فارس هرچند اداره با اداره کل فرق دارد اما تصمیمات این شکلی نشان از نبود فکر و برنامه برای تصمیم گیری است چرا که الان تکلیف ادارات اهواز مشخص نیست و ضرورت فعالیت ادارات کل در ایامی که به قرنطینه تاکید می‌شود، چیست؟

در گذشته فقط شهرداران بودند که از نبود مدیریت یکپارچه گلایه داشتند اما به نظر می‌رسد مدیریت دولتی در استان خوزستان فصل جدیدی در مدیریت اجرایی را آغاز کرده و نبود مدیریت یکپارچه را نهادینه کرده‌اند.

این ناهماهنگی در گذشته در بحث تعطیلی مدارس در زمان وقوع بحران وجود داشت اما به نظر این ناهماهنگی و تصمیمات غیرکارشناسی در سیستم مدیریت اجرایی کشور سرایت کرده است.

از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون مدیران اجرایی کشور مدام بر خودقرنطینگی مردم تأکید و از رعایت نکردن این مسئله توسط شهروندان گلایه می‌کردند اما واقعاً سوال اساسی این است که همه تقصیرها به دلیل رفتارهای نادرست شهروندان است یا این ناهماهنگی در مدیریت اجرایی سبب افزایش هرج و مرج و بی نظمی می‌شود؟

این تناقض در تصمیم گیری بین مدیران اجرایی یک استان سبب می‌شود که مردم شرایط را عادی بدانند و در موضوعات کلان مانند خودقرنطینگی و سفر نکردن با تصمیمات مدیران همراهی نکنند.

برخی می‌خواهند هر طوری که شده وضعت استان خوزستان را عادی جلوه داده و بگویند بحران کرونا در خوزستان جدی نیست هرچند که آمارهای دانشگاه علوم پزشکی از افزایش ابتلا به کرونا و مرگ و میر بر اثر آن خبر می‌دهدبی‌شک این نوع تفکر و این شکل برخورد با مسئله مرگبار کرونا نه تنها هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه بر بحران نیز افزوده و باعث گسترش و طولانی‌ترشدن بحران کرونا در خوزستان و تلفات جانی بیشتر آن خواهد شد.

همه این بی نظمی‌ها در مدیریت نشان می‌دهد که هیچ الگویی در خوزستان برای مواجهه با بحران وجود ندارد و تصمیمات کلان اجرایی در استان حاصل هیجانات است و معلوم نیست چه پیامدی برای استان خواهند داشت.