جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۴
مصوبات جلسه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا

تغییر مجدد ساعات کاری ادارات تهران

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران گفت: ساعت کاری کارمندان به حالت قبل بر می گردد اما شیفت حضور نیروی انسانی به صورت چرخشی است
کد خبر : ۴۹۷۰۸۱

علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران در جلسه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا با استاندار تهران ، شهردار تهران، فرمانده نیروی انتظامی، روسای دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران ، مقامات دادستانی و دادگستری اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد فرماندهی عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران تمام مدارس و دانشگاه های استان تهران تا پایان امسال تعطیل است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران او ادامه داد: در این جلسه مصوب شد که کلیه مصوبات قبلی از قبیل تعطیلی مدارس و واحدهای آموزش عالی در تهران تا آخر اسفند ماه ادامه داشته باشد و در رابطه با بازگشایی دانشگاه و مدارس بعد از تعطیلات 15 فروردین متناسب با شرایط روز و شرایط ستاد تصمیم اتخاذ شود.

زالی گفت: تعطیلی سالن های فرهنگی، تئاتر، سینما، نمازهای جماعت، نمازهای جمعه و بقاع متبرکه در جلسه امروز مورد تأکید قرار گرفت و در مواردی که برخی از تالارهای پذیرایی مصوبه را عملی نکردند از نیروی انتظامی کمک خواهیم گرفت.

او ادامه داد: با کمک نیروهای محترم انتظامی کنترل و بازرسی دقیقتری بر مبادی ورودی و خروجی شهر تهران اعمال خواهد شد و ما بیماریابی می کنیم و موارد مشکوک را به مدت ۱۴ روز قرنطینه می شوند، بنابراین ما پیشنهاد می کنیم در شرایط غیر ضروری مردم از سفر پرهیز کنند.

او افزود: مسئولان دستگاه های اجرایی اختیار دارند با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی نسبت به تقلیل حضور نیروی انسانی اقدام کنند.

زالی ادامه داد: ساعت کاری کارمندان به حالت قبل بر می گردد اما شیفت حضور نیروی انسانی به صورت چرخشی است و اگر به ظرفیت دستگاه های اداری خدشه ای وارد نشود امکان مرخصی استحقاقی به تناسب ظرفیت ایجاد شود.

او بیان کرد: افراد شاغل در مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی و نیروهای امدادی مانند گذشته در محل کار خود مشغول به خدمت خواهند بود؛ مراکز ارائه دهنده خدمات بهداشتی و درمانی بخش خصوصی به مردم در مراکز درمانی خدمات مناسبی به مردم ارائه می دهند و برای عمل های اورژانسی غیر کرونایی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده می شود.

زالی گفت: اولویت توزیع اقلام مکشوفه گروه های بهداشتی و درمانی و دستگاه های اجرایی است و بقیه برای توزیع در سطح کشور در اختیار وزارت بهداشت قرار می گیرد.