جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۱

فوت یک نفر بر اثر کرونا در کرمانشاه

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد، تاکنون پنج نفر در استان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که یک نفر از آنها فوت کرده است.
کد خبر : ۴۹۶۴۴۳

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد، تاکنون پنج نفر در استان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که یک نفر از آنها فوت کرده است.

به گزارش ایرنا دکتر محمدابراهیم شکیبا عصر یکشنبه یازدهم اسفند ماه اظهارداشت: چهار نفر از کسانی که در استان کرمانشاه به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند وضعیت خوبی دارند و روند بهبودی آنها در حال طی شدن است.

وی افزود: یک نفر از بیماران مبتلا به کرونا در استان کرمانشاه به دلیل ابتلا به بیماری زمینه ای جان خود را از دست داده است.

سخنگوی ستاد مدیریت بیماری کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عنوان کرد: علاوه بر این آمار، ۴۶ نفر بیمار مشکوک به کرونا هم اکنون در بیمارستان‌های استان بستری هستند که تاکنون آزمایش آنها مثبت اعلام نشده است.

شکیبا با بیان اینکه رعایت نکات بهداشتی توسط تمام شهروندان ضروری است، گفت: از مردم می‌خواهیم در خانه بمانند و مسائل بهداشتی را رعایت کنند تا از شیوع بیماری کرونا جلوگیری شود.

آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور ۹۷۸ نفر است که ۱۷۵ نفر ظرف روزهای گذشته بهبود یافته و ۵۴ نفر هم فوت کرده‌اند.

بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان ۲ هزار و ۶۶۳ تن را گرفته است.
این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نبینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد آخر، تعداد آنها به هفت مورد رسیده‌ است؛ این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که از سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود؛ این ویروس در معمولی‌ترین حالت باعث سرماخوردگی می‌شود و نشانه‌های ابتلا به آن در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

کرونا مثل سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمن می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون بیشتر از سه درصد مبتلایان نیست.