چهارشنبه ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۱
بر اساس گزارش نشریات علمی:

داروی مشخصی برای درمان کرونا وجود ندارد

گزارش نشریات علمی درباره نحوه مبارزه با ویروس کرونا حاکی است که به رغم برخی شایعات در فضای مجازی، هیچ داروی خاصی برای درمان این بیماری مهلک تاکنون در هیچ کشوری ساخته نشده و به همین دلیل تدابیر قرنطینه کماکان اولویت نخست کشورها برای پیشگیری است.
کد خبر : ۴۹۶۰۹۶

در چین از ابتدای شیوع کرونا تاکنون تلاش برای ساخت دارو و واکسن ادامه دارد و تلاش همگانی برای این امر در جریان است و فعلاً مؤثرترین دارو «رمدیسیور» است که از آن برای درمان در این کشور استفاده می شود.

به گزارش ایرنا چینی ها از داروی مبارزه با ایدز و دهها گونه از داروهای سنتی دیگر نیز به صورت ترکیبی و مجزا برای درمان کرونا استفاده کرده اند.

افزون بر این پلاسمای خونی در کشور چین تهیه شده که پزشکان چینی بر آن تأکید داشته و معتقدند می تواند برای درمان مؤثر باشد و تاکنون برای معالجه صدها بیمار استفاده شده است.

این پلاسما از خون کسانی که پیشتر به کرونا مبتلا شده اند تهیه می شود. خون این افراد نوعی پادتن تولید کرده که سیستم ایمنی بدن را در مقابل ویروس بالا برده و بتدریج ویروس در خون آنها از بین رفته است.

در واقع این پلاسمای خون، نوعی پادتن است که از خون بیمارانی که بهبود یافته اند تهیه شده است و برای همین مبتلایان درمان شده تشویق شده اند که به ایستگاه های خونگیری مراجعه کرده و خون اهدا کرده اند.

در شهرها و استان های مختلف کشور چین، ساخت واکسن در جریان است. انواع واکسن های خوراکی و تزریقی تهیه شده و شماری از آنها روی حیوانات آزمایش شده است اما آزمایش های بالینی برای انسان به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و فعلاً متخصصان منتظر نتایج آزمایش های صورت گرفته هستند.

ژورنال بین المللی بیماری های عفونی می نویسد که پزشکان، هیچ دارویی به طور خاص ندارند که برای مریضان مبتلا به کرونا تجویز کنند.

این گزارش می افزاید که متخصصان امور پزشکی فقط توصیه های حمایتی در اختیار بیماران قرار می دهند و از ابزارهای کمکی بهره می گیرند به امید آنکه بدن بیمار بتواند پادتن لازم را برای کشتن این ویروس تولید کند.

این نشریه تصریح می کند که بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، هیچ معالجه و داروی خاصی برای مبتلایان به کرونای جدید وجود ندارد.

این ویروس باعث آبریزش بینی و چرک کردن گلو و سرفه های شدید و تب می شود و البته در برخی موارد با بدن درد نیز همراه است.

البته نوع شدید آن باعث ذات الریه و تنگی نفس نیز می شود و کسانی که مبتلا به امراض قلبی هستند و تنگی نفس دارند، آسیب پذیری بیشتری در برابر این نوع کرونا دارند.