جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۶

موارد خفیف بیماری کرونا نیازی به بستری ندارد

متخصص بیماری‌های عفونی گفت: ۸۲ درصد موارد ابتلا به بیماری کرونا به شکل خفیف است و می‌توان از آن‌ها در منزل مراقبت کرد و نیاز به بستری در بیمارستان نیست.
کد خبر : ۴۹۶۰۱۰

فیض الله منصوری در خصوص نحوه نگهداری از بیماران کرونایی در خانه، با اشاره به اینکه 82 درصد موارد ابتلا به این بیماری به شکل خفیف است، گفت: در صورت تشخیص کرونا با انجام آزمایش، در صورتی که بیمار به شکل شدید آن مبتلا شده باشد، این فرد در مراکز درمانی تحت مراقبت قرار می‌گیرد، اما از آنجا که عمده این بیماران به شکل خفیف این بیماری مبتلا می‌شوند، می‌توان از آنها در منزل مراقبت کرد و نیاز به بستری در بیمارستان نیست.

او افزود: در حال حاضر دو نوع دارو برای درمان این بیماران موثر بوده که با تجویز این دو نوع دارو از سوی پزشک می‌توان بیمار را به منزل برده و در خانه از او مراقبت کرد.

منصوری با بیان اینکه برای مراقبت از بیمار کرونایی درخانه باید یک اتاق جداگانه به این کار اختصاص پیدا کند، گفت: بهتر است این اتاق دارای پنجره و محلی برای تهویه باشد، طوری که 12 بار در روز بتوان هوای داخل اتاق را تهویه کرد.

او افزود: دیگر افراد خانواده باید به این اتاق تردد نداشته و مراجعات آنها جهت مراقبت از بیمار بصورت لحظه‌ای و کوتاه مدت باشد.

این متخصص بیماری های عفونی تاکید کرد: افراد هنگام مراجعه به این اتاق باید از ماسک فیلتردار و دستکش استفاده کنند، همچنین خود بیمار هم باید بصورت مرتب ماسک فیلتردار استفاده کند.

منصوری بیان کرد: ظرف غذای بیمار و نیز لباس های او باید بصورت مرتب شست و شو داده شود و افراد باید این کار را با استفاده از دستکش انجام دهند و ترجیحا دستکش های یکبار مصرف بهتر است تا بتوان آن را دور انداخت.

این متخصص بیماری های عفونی در خصوص نوع تغذیه بیمار مبتلا به کرونا هم گفت: کرونا هم از خانواده ویروس سرماخوردگی است و همانطور که از قدیم هم گفته شده "آش گرم و جای نرم" مهم ترین راهکار برای بهبود این بیماری است و توصیه می‌شود بیمار بیشتر از مایعات گرم استفاده کرده و استراحت کند.

او افزود: منعی در استفاده از سایر مواد غذایی نیست، اما باید حجم مایعات در برنامه غذایی بیشتر شده و از آش و سوپ بیشتر استفاده شود.

منصوری با اشاره به ماندگاری ویروس بر روی وسایل، بر ضدعفونی کردن وسایل اتاق بیمار بصورت مستمر تاکید کرد و افزود: افراد باید مدت طولانی در اتاق بیمار نمانند.

این متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه طول درمان این بیماری حدود دو هفته است، گفت: افراد اگر مراقبت‌های لازم را داشته باشند، بعد از حدود دو هفته بهبود می‌یابند.