براساس مستندات منتشر شده، احتمال مرگ در مبتلایان به کرونا تنها ۳ درصد است. این در حالی است که این احتمال در بیماری های آنفولانزا(۱۳ درصد)، سارس(۳۶ درصد)، تب کریمه کنگو(۴۰ درصد) و ابولا(۹۰ درصد) می باشد.
به گزارش مشرق بر همین اساس تاکنون تعداد زیادی از مبتلایان به کرونا به صورت سرِپایی درمان شده اند. ویروس کرونا تاکنون در حدود ۳۶ کشور مشاهده شده است. چین، آمریکا، کره جنوبی، ایتالیا، ژاپن، استرالیا، آلمان، امارات، فرانسه، کانادا، ترکیه و...از جمله این کشورها می باشد.
رسانه در مواقع این چنینی وظیفه دارد که همزمان با افزایش سطح آگاهی جامعه درباره روش های پیشگیری از ابتلا به بیماری، از ملتهب کردن افکار عمومی و ایجاد هراس در مردم پرهیز کند. علاوه بر این، افکار عمومی نباید وضعیت را بحرانی و اسف بار و غیرقابل کنترل فرض کند.
در بهمن ماه سال جاری، مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا در گزارشی رسمی اعلام کرد که حدود ۴۶ ایالت آمریکا به آنفولانزای کشنده مبتلا شده اند. بنابر گزارش های منتشر شده، تعداد مبتلایان به این ویروس ۲۹ میلیون نفر و تعداد قربانیان نیز حدود ۱۶ هزار نفر اعلام شد. اما رسانه های رسمی آمریکا و رسانه هایی از جمله بی بی سی، به هیچ عنوان به این مسئله دامن نزده و آن را موضوعی کاملا عادی و قابل کنترل جلوه دادند.
اما این روزها رسانه های معاند از جمله بی بی سی فارسی- رسانه ملکه انگلیس-، ایران اینترنشنال- رسانه وابسته به آل سعود-، صدای آمریکا، رادیوفردا، رادیو زمانه، دویچه وله فارسی- وابسته به دولت آلمان-، فرانس ۲۴- وابسته به دولت فرانسه-و...۲۴ ساعته مشغول التهاب آفرینی و هراس افکنی و بحران نمایی در موضوع ویروس کرونا در ایران هستند.
اما ماجرا به همین جا ختم نمی شود. متاسفانه رسانه های اصلاح طلب نیز در اقدامی تأمل برانگیز مشغول التهاب آفرینی و بحران نمایی در موضوع کرونا هستند.
برای نمونه، روزنامه ابتکار- به مدیرمسئولی «محمد علی وکیلی» نماینده عضو فراکسیون امید مجلس- در شماره امروز در نیم تای صفحه اول خود، از ۹ تیتر اصلی، ۷ تیتر را به کرونا اختصاص داد. «معماهای کرونا؛ از دفع زباله تا دفن مردگان»، «از بحران کرونا تا بحران اطلاع رسانی»، «مدیریت در دام کرونا»، «تعطیلی در زنگ کرونا»، «مصون ماندن مسکن از کرونا؟»و...
رسانه های اصلاح طلب تاکنون بارها با رسانه های معاند همصدا شده اند، یکروز در موضوع FATF و روز دیگر کرونا.