شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۱:۵۰

آموزش صادرکنندگان فرش دستباف در تهران آغاز شد

دوره ملی آموزش صادرکنندگان فرش دستباف با حضور بازرگانان و تجار فرش از سراسر کشور امروز چهارشنبه در تهران آغاز شد.
کد خبر : ۴۹۲۷۸۷

«یدالله صادقی» رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: در این دوره آموزشی ۴۵ نفر از بازرگانان و تجار فرش دستباف از استان های تهران، اردبیل، کرمان، خراسان شمالی، خراسان رضوی، مازندران، فارس، کرمانشاه، ایلام، کردستان، قزوین، آذربایجان شرقی، البرز و همدان حضور دارند.

به گزارش ایرنا وی هدف از برگزاری این دوره آموزشی دو روزه  را ارتقای سطح دانش و آگاهی بازرگانان و صادرکنندگان فرش دستباف کشور با توجه به تحولات اخیر اقتصادی و نحوه تعامل با فعالان حوزه فرش دستباف در بازارهای هدف عنوان کرد.

صادقی افزود: آشنایی با روش های صحیح فروش فرش در شرایط کنونی، آگاهی از تحولات حوزه تجارت الکترونیک فرش به صورت عملیاتی و آشنایی با اصول برندسازی از دیگر اهداف این دوره است.

به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران، در این دوره آموزشی، بازرگانان و صادرکنندگان فرش دستباف با نکاتی همچون حمایت از فرش دستباف ایران با استفاده از ظرفیت های حقوقی موجود در حقوق مالکیت صنعتی در ابعاد ملی و بین‌المللی ، بازارهای بین المللی با رویکرد توسعه و برندسازی و راهکارهای توسعه و بقایفرش دستباف ایرانی نیز آشنا می شوند.

وی تصریح کرد: فرش دستباف از جمله محصولاتی خاص و استراتژیکی است که در سطح جهان  به نام و برند ایران شناخته می شود اما در سالهای اخیر بنا به دلایل متعدد نظیر تحریم های اقتصادی رشد و رونق پیشین خود را از دست داده است.

صادقی گفت: توانمندسازی تجار فرش دستباف می تواند نقش مهمی در احیای بازار جهانی این محصول داشته باشد.

مراسم آغاز دوره ملی آموزش صادرکنندگان فرش دستباف در اتاق بازرگانی استان تهران با حضور «محمد پروین» معاون امور حقوقی و ترویج مرکز ملی فرش ایران و «محمد مهدی فرشچی» معاون امور بازرگانی و اقتصادی مرکز ملی فرش ایران برگزار شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: پتانسیل های خوبی در زمینه فرش دستباف در استان تهران وجود دارد که با راهیابی به بازارهای هدف می توانیم به اشتغال و ارزآوری مناسب دست یابیم.

وی ادامه داد: فعالیت رقبا و حضور آنها در بازارهای جهانی و ارتباطات آنها در صحنه های بین المللی زمینه را برای رقابت مشکل کرده است. با این وجود، می توان با بهره مندی از علم و تجربه اساتید فرش دستباف به جایگاه واقعی خود در عرصه این هنر و صنعت بازگشت.

صادقی تصریح کرد: بیش از پیش باید از این هنر صیانت و آن را باید برای آیندگان حفظ کنیم.