پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵
معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس تهران خبر داد

ویروس «کرونا» واکسن ندارد

معتمدی گفت: ویروس کرونا واکسن و دارو ندارد بنابراین بهترین اقدام در برابر این عارضه، پیشگیری و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است.
کد خبر : ۴۹۲۱۸۱

اولین فوت ناشی از بروز ویروس کرونا جدید در ۲۱ دی اتفاق افتاد. این بیماری در کشور‌های مختلفی مثل چین، کره جنوبی، تایلند و آمریکا و ژاپن دیده شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران در همین رابطه رضا معتمدی، معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس تهران اظهار کرد: تا به امروز ۶ نوع از ویروس کرونا در دنیا کشف شده است که این بیماری که در کشور چین در چند روز گذشته منتشر شده، نوع هفتم آن بوده که ناشناخته است. ویروس کرونا واکسن و دارو ندارد.

او اشاره کرد: بیماری کرونا جدید دارای یک دوره کمون است و بهترین اقدام در برابر این عارضه، پیشگیری و رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است.

معتمدی تاکید کرد: کارشناسان بهداشت در مناطق مرزی مستقر و مسافران را کنترل می‌کنند، اما موضوع مهم این است که در دوره کمون علائم این بیماری ممکن است در مسافران در هنگام ورود به کشور نشان داده نشود؛ به همین دلیل به رعایت نکات بهداشتی، توصیه می‌شود.

معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس تهران ادامه داد: علائم بیماری کرونا کاملا شبیه به سرماخوردگی است و این بیماری همراه با تب، عطسه و سرفه همراه بوده و ممکن است دیر تشخیص داده شود.

او ادامه داد: برای محافظت در برابر ویروس کرونا، اصول بهداشتی به ویژه شست وشوی دست‌ها بصورت مکرر با آب و صابون را رعایت کنید. در مکان‌هایی که آب و صابون وجود ندارد بهترین راه برای ضد عفونی کردن دست‌، استفاده از پد‌های الکلی است.بیشتر بخوانید: غربالگری و آموزش مردم توسط دانشجویان برای مبارزه با کرونامعتمدی افزود: افراد باید در هنگام عطسه و سرفه از دستمال کاغذی استفاده کنند و اگر دستمال ندارند آرنج خود را جلوی دهان گذاشته تا از پخش شدن آب دهان خود به اطراف جلوگیری کنند.

معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس تهران بیان کرد: بهتر است در اجتماعات برای پیشگیری از ویروس کرونا از ماسک استفاده کنند. بهتر است اشیائی که به آن‌ها دست می‌زنند ضد عفونی شده باشند؛ برای ضد عفونی کردن وسایل باید از وایتکس استفاده شود.

او ادامه داد: اگر افراد دچار تب، گلو درد و تنگی نفس شدند با ۱۱۵ تماس بگیرند تا به وسیله کارشناسان زبده راهنمایی شوند. اگر همکاران با لباس ویژه بر بالین بیمار حاضر شدند اصلا نترسند، زیرا بر اساس استاندارد‌های بین المللی در مراکزی که احتمالی آلودگی و پخش ویروس وجود دارد جهت انتشار آن توسط همکاران باید از لباس مخصوص استفاده شود.

معتمدی یادآوری کرد: از دست دادن و روبوسی کردن برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا اجتناب کنید. از افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا دوری کنید و حتی اشیایی که احتمال آلوده بودن آنها وجود دارد را از خود دور کنید.