جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۲ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۵۹

بدبینی اکثر اروپاییان به آینده

بر اساس بررسی موسسه یورو بارومتر اکثر اروپاییان به سیاستمداران خود بی اعتمادند و با ناامیدی به آینده می نگرند.
کد خبر : ۴۹۱۲۴

به گزارش صراط به نقل از مهر: روزنامه "راینیشن پست" در گزارشی نوشت: موسسه یورو بارومتر مرتبا وضعیت اروپا را مورد بررسی قرار می دهد. نتیجه این بررسی ها در پایان 2011 تصویر تیره و تاری را درباره وضعیت این اتحادیه ارائه می دهد.

بر این اساس اکثر اروپاییها منتظر روزهای سخت تر اقتصادی در سال آینده می باشند. دو سوم اروپاییها معتقدند که بدترین وضعیت اقتصادی هنوز در سالهای آینده در انتظار آنهاست. این احساس بدبینی که درباره آینده در بین اروپاییها به وجود آمده است تاثیراتی را بر احساس همبستگی و آمادگی برای هماهنگی در بین اروپاییان گذاشته است.
 
آخرین نظرسنجی موسسه یورو بارومتر فقدان اعتماد اروپاییان به سیاست و سازمانهای دولتی را نشان می دهد. بر این اساس به طور میانگین حدود هفتاد درصد اروپاییان به مسیری که حکومتهایشان در پیش گرفته اند اعتماد ندارند. تنها بیست و سه درصد اعتقاد دارند که اتحادیه اروپا تنها ابزاری است که می تواند بحران را حل کند.
 
نویسنده در بخش دیگری از این گزارش نوشت: 99 درصد یونانیها دیدگاههای خود درباره آینده را بد ارزیابی می کنند.
ایتالیا، اسپانیا، پرتغال و ایرلند، همچنین لیتوانی و بلغارستان هم از دیگر کشورهای بحرانی اروپا هستند که بسته های ریاضت اقتصادی سرسختانه ای در آنها مقرر شده است.
 
امید به آینده در بین فرانسویها هم وضعیت بدی دارد. هشتاد و شش درصد مردم این کشور اعتقاد دارند که شرایط وخیم تر خواهد شد. این نتیجه گیری با نتیجه بررسی انستیتو مسائل آینده در هامبورگ همخوانی دارد. بر این اساس تنها از هر پنج اروپایی دو نفر با امید به آینده می نگرند.
 
بر اساس این بررسی خوش بینی مردم ایتالیا نسبت به آینده نیز از 62 درصد به 27 درصد کاهش پیدا کرده و بخصوص اروپاییهای مسن تر به ندرت نسبت به آینده امید دارند.
 
اولریش راینهارد از کارشناسان آلمانی و رئیس انستیتو مسائل آینده در هامبورگ اظهار داشته که شهروندان در کشورهای اروپایی که نسبتا از نظر اقتصادی قدرتمندتر هستند نگرانند که در آینده قسمتی از داراییهای شخصی خود را به منظور استاندارد کردن شرایط زندگی دیگران از دست بدهند.
 
راینهارد نیز ارزیابییی مشابه موسسه "یورو بارومتر" را ارائه داده است و از فقدان اعتماد شهروندان اروپایی نسبت به سیاست خبر داده است. بر اساس بررسی های وی از هر هفت اروپایی تنها یک نفر به سیاستمداران خود اعتماد دارند. به این ترتیب یک راه حل برای خروج از این وضعیت افتضاح و فاجعه بار مشخص نیست.
 


آخرین اخبار و تصاویر اجتماعی  را در سرویس جامعه صراط بخوانید.

نظرات بینندگان
اميدوار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۱ - ۱۲ دی ۱۳۹۰
۱
۰
اي كاش تو ايران هم مراكز و موسساتي بود تا بيطرفانه نظر سنجيهايي انجام ميدادند .اونوقت مشخص ميشد كه آيا مردم ايران هم به آينده اميدوار هستند يا نه.
رها121
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۵ - ۱۲ دی ۱۳۹۰
۱
۰
اگه 1 سفر به ایران یا کره شمالی بیان قدر زندگیشون رو میدونن و به زندگی امیدوار میشن.

اینجوری واسه ایران هم ارز آوری میشه.