شنبه ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۲۳:۰۹

نرخ هر کیلو گوشت گوسفندی چقدر است؟

سلطانی از افت ۴۰ درصدی قیمت دام سنگین و ۳۰ درصدی دام سبک نسبت به ابتدای سال در بازار خبر داد.
کد خبر : ۴۸۷۳۵۲

سعید سلطانی مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور با انتقاد از انباشت دام روی دست دامداران اظهار کرد: با توجه به زایش روزمره گله ها و آغاز پرواربندی و آماده شدن دام های پروارشده برای عرضه به بازار هر روز بر معضلات دامداران افزوده می شود‌.

باشگاه خبرنگاران وی افزود: با توجه به انباشت دام سنگین و سبک در واحدهای دامداری، همه روزه تعداد زیادی دامدار از استان های مختلف طی تماس با اتحادیه از این موضوع شکایت دارند، این در حالی است که مسئولان ذی ربط تاکنون تدابیری برای این موضوع نیندیشیدند.

سلطانی ادامه داد: هم اکنون قیمت دام داخل با کسر آلایش از قیمت خارجی پایین تر است که با این وجود مسئولان وزارت صمت اعلام آمادگی برای خرید دام داخل کردند.

به گفته این مقام مسئول، با توجه به اظهارات مسئولان وزارت صمت حال باید منتظر ماند و دید که وضعیت خرید دام زنده از دامداران چگونه خواهد بود، چرا که تولیدکنندگان حاضرند در هر نقطه ای دام را تحویل دهند.

وی با اشاره به اینکه بازار دام زنده تابع عرضه و تقاضاست، بیان کرد: براین اساس خروج مازاد دام از دامداری ها تا حدی به تعادل قیمت دام در بازار کمک می کند.

مدیر عامل اتحادیه دامداران با اشاره به اینکه کاهش قیمت دام زنده تاثیری در بازار گوشت قرمز نداشته است، افزود: علی رغم افت ۴۰ درصدی قیمت دام سنگین و ۳۰ درصدی دام سبک، کاهش محسوسی در نرخ گوشت در بازار ایجاد نشده، این در حالی است که هیچ یک از مسئولان پاسخگوی این امر نیستند.
واسطه ها و دلالان عامل اصلی نوسان قیمت گوشت در بازار

وی متوسط قیمت کنونی هر کیلو دام سنگین را ۲۵ تا ۲۷ هزار تومان و دام‌ سبک ۳۷ تا ۳۹ هزار تومان اعلام کرد و گفت: براین اساس هر کیلو گوشت گوساله حداکثر با نرخ ۶۰ هزار تومان و گوسفند ۸۰ هزار تومان باید در خرده فروشی عرضه شود.

سلطانی وجود واسطه و دلال را عامل اصلی نوسان قیمت گوشت در بازار اعلام کرد و گفت: علی رغم کاهش قیمت گوشت دام، نرخ گوشت در بازار کاهش محسوسی نداشته است که هر یک از فروشندگان دلایلی برای این امر مطرح می کنند‌.

مدیر عامل اتحادیه دامداران در پایان تصریح کرد: اگر صفر تا صد کار را اتحادیه و تشکل ها در دست بگیرند، التهابی در بازار نخواهیم داشت.