سید محمد صابری عصر پنجشنبه افزود: سه کودک مسموم شده در شهرستان بافت و چهار کودک در شهر کرمان به بیمارستان افضلی پور بعد از مصرف کیک حاوی قرص به مراکز درمانی مراجعه کردند.
به گزارش ایرنا وی اظهار داشت: موارد مسموم شده در استان کرمان را کودکان تشکیل میدهند و این افراد بیشتر با خواب آلودگی و مسمومیت خفیف به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی کرمان تصریح کرد: موارد مسموم شده با کیک حاوی قرص بعد از انجام اقدامات درمانی سرپایی با حال عمومی مساعد از بیمارستان ترخیص شدند.
وی تاکید کرد: کیک و کلوچههایی که توسط والدین کودکان به مراکز درمانی آورده شده با برندهای مختلف و باز بوده و نمیتوان در این مورد نظر داد.
مدیر حوادث و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از همشهریان درخواست کرد قبل از استفاده از اینگونه مواد خوراکی بسته بندی شده، از سلامت کامل محصول و محتویات بسته بندی شده آن، اطمینان حاصل کنند.
صابری به صاحبان فروشگاهها و مراکز عرضه کننده مواد خوراکی و آشامیدنی، توصیه کرد: مواد خوراکی و آشامیدنی را مستقیماً از کارخانجات و نمایندگیهای مجاز و شرکتهای توزیع کننده معتبر، تأمین و عرضه کنند.
رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه افزود؛ بازرسان حوزه غذا و دارو و همچنین کارشناسان بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشکی استان، ضمن بازدید از کارخانجات و مراکز عرضه کننده مواد خوراکی، بر روند تولید و توزیع محصولات خوراکی نظارت کامل داشته و گروههای مربوطه، تدابیر لازم را در این زمینه به عمل میآورند.
به گزارش ایرنا وی اظهار داشت: موارد مسموم شده در استان کرمان را کودکان تشکیل میدهند و این افراد بیشتر با خواب آلودگی و مسمومیت خفیف به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی کرمان تصریح کرد: موارد مسموم شده با کیک حاوی قرص بعد از انجام اقدامات درمانی سرپایی با حال عمومی مساعد از بیمارستان ترخیص شدند.
وی تاکید کرد: کیک و کلوچههایی که توسط والدین کودکان به مراکز درمانی آورده شده با برندهای مختلف و باز بوده و نمیتوان در این مورد نظر داد.
مدیر حوادث و سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از همشهریان درخواست کرد قبل از استفاده از اینگونه مواد خوراکی بسته بندی شده، از سلامت کامل محصول و محتویات بسته بندی شده آن، اطمینان حاصل کنند.
صابری به صاحبان فروشگاهها و مراکز عرضه کننده مواد خوراکی و آشامیدنی، توصیه کرد: مواد خوراکی و آشامیدنی را مستقیماً از کارخانجات و نمایندگیهای مجاز و شرکتهای توزیع کننده معتبر، تأمین و عرضه کنند.
رئیس اورژانس و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه افزود؛ بازرسان حوزه غذا و دارو و همچنین کارشناسان بهداشت محیط دانشگاههای علوم پزشکی استان، ضمن بازدید از کارخانجات و مراکز عرضه کننده مواد خوراکی، بر روند تولید و توزیع محصولات خوراکی نظارت کامل داشته و گروههای مربوطه، تدابیر لازم را در این زمینه به عمل میآورند.