پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۹
پور سید آقایی در جلسه ارتباط مستقیم ۱۸۸۸ خبر داد؛

تلاش برای پیمایشی کردن سهمیه بنزین تاکسی‌ها

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به گلایه مندی تاکسیرانان از سهمیه در نظر گرفته برای آنها گفت: سهمیه بنزین تاکسی ها در تهران بر اساس میزان کارکرد آنها خواهد بود.
کد خبر : ۴۸۴۸۲۱

محسن پور سیدآقایی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران به همراه مدیران زیر مجموعه این حوزه، با حضور در جلسه ارتباط مستقیم این هفته ۱۸۸۸ که روز چهارشنبه ۱۳ آذر برگزار شد، به درخواست ۲۷۳ شهروند پاسخ دادند.

به گزارش مهر مهمترین موضوعات درخواستی شهروندان در این جلسه به ترتیب مربوط به تغییر مسیر و اصلاح هندسی معابر، پیگیری جهت افزایش سهمیه بنزین تاکسی ها و موضوع پله برقی و آسانسور به ویژه در ایستگاه مترو شادمان بود.

پور سید آقایی در این جلسه، بخشی از رضایت مردم را در پاسخگویی مناسب و به موقع مقامات مسئول به درخواست های آنان دانست و ضمن تشکر از مدیران حوزه حمل و نقل و ترافیک از آنان خواست تا پاسخگویی و ارتباط مستقیم با مردم را افزایش دهند. 

وی با اشاره به سهمیه بندی بنزین و گلایه مندی تاکسیرانان از میزان سهمیه در نظر گرفته شده برای تاکسی ها گفت: سهمیه تخصیص داده شده به تاکسیرانان سهمیه اولیه بوده و با رویکرد مثبت وزارت نفت و کشور، مقرر شده تا این میزان سهمیه بر اساس گزارش هایی که ما ارائه میدهیم بهبود یابد.

وی افزود: راهکار اساسی برای رفع مشکل کمبود بنزین تاکسیرانان پیمایشی کردن سهمیه بنزین تاکسی هاست؛ بدین معنا که هر ون یا تاکسی بر اساس میزان حمل و نقل و مسافرگیری سهمیه بنزین دریافت خواهد کرد.

پور سید آقایی با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ افزایش کرایه ای برای تاکسی ها نداشته ایم خاطر نشان کرد: با توجه به آنکه در نرخ گذاری جدید بنزین هزینه پرداخت سوخت تاکسی ها حدود ۲۰۰ هزار تومان در ماه افزایش یافته است، باید راهکاری برای جبران این مبلغ پیدا کنیم و طبیعتا در این خصوص نمی توانیم تاکسیرانان را تنها بگذاریم.

معاون شهردار تهران در پاسخ به این سؤال که طرح «کاهش آلودگی هوا» بعد از گذشت حدود ۶ ماه چه اندازه موفق بوده و به اهداف مدنظر در کاهش آلودگی و کنترل ترافیک دست یافته است، عنوان کرد: خوشبختانه بر اساس گزارش های دریافتی این طرح بیشتر و بهتر از آنچه تصور می شد موفق بوده است و از اجرای طرح جدید ترافیک تا کنون تعداد روزهای هوای آلوده تهران در اثر ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون نسبت به سال های گذشته از ۳۰ تا حدود ۴۵ درصد کاهش یافته است.

وی بر این نکته نیز تاکید کرد که مسئله آلودگی هوای تهران تنها با اجرای یک طرح ترافیکی حل شدنی نیست، با این حال مجموع طرح هایی همچون طرح کاهش آلودگی هوا، طرح معاینه فنی خودروها (LEZ) و نصب فیلتر دوده بر روی خودروهای دیزلی که در دو سال اخیر از سوی شهرداری تهران اجرایی شده است، توانسته وضعیت هوای پایتخت را ۳۰ تا ۳۵ درصد بهبود دهد.

شهریار افندی زاده مشاور عالی معاونت حمل و نقل و ترافیک نیز در این جلسه با بیان اینکه بخشی از موضوعات حمل و نقل و ترافیکی همچون جابجایی ایستگاه از نقطه ای به نقطه دیگر بحث های زیر ساختی می باشد، گفت: این موضوعات باید از نظر کارشناسی و علمی بررسی و تحلیل شوند، چراکه برخی از این موضوعات از نظر کارشناسی قابلیت اجرایی ندارد.

افندی زاده افزود: حوزه حمل و نقل و ترافیک با توجه به داشتن مترو، اتوبوس، تاکسی، بحث های ترافیکی و غیره بالاترین آمار مخاطبان را به خود اختصاص داده است که همین امر باعث شده تا اطلاع رسانی در خصوص این موضوعات نیز اهمیت بیشتری یاید. 

وی در ادامه به نقش سامانه نظارت همگانی ۱۸۸۸  اشاره و تصریح کرد: این سامانه در میان مدیران شهری بازخورد خوبی دارد و در بسیاری از موضوعات سعی می کنیم برنامه ریزی ها و اقدامات خود را متناسب با بازخورد پیام های شهروندان در سامانه ۱۸۸۸ انجام دهیم.