پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۷

مربی تیم ملی فوتبال بانوان به آمریکا رفت

مربی تیم ملی فوتبال بانوان به آمریکا رفت
کتایون خسرویار، سرمربی تیم ملی زیر 19 سال دختران ایران به آمریکا برگشت و به احتمال قوی در فصل جدید روی نیمکت یکی از تیم های باشگاهی آمریکا خواهد نشست.
کد خبر : ۴۶۲۲۴۷

تیم دختران زیر 19 سال ایران اخیرا با هدایت کتایون خسرویار در مرحله دوم جام ملت های آسیا شرکت کرد و بعد از بازی با تیم های کره جنوبی، ویتنام و لبنان تنها به دلیل دریافت اخطار بیشتر به نسبت تیم ویتنام از صعود به مرحله نهایی بازی ها که با حضور 8 تیم برگزار می شود، باز ماند.

او پیش از شروع این بازی ها گفته بود اگر تیم ملی از صعود به دور نهایی باز بماند برای ادامه مربیگری فوتبال راهی آمریکا خواهد شد. تیم ملی البته در این دوره از بازی ها عملکرد قابل قبولی داشت. بطوریکه در مصاف با کره جنوبی دو بر صفر باخت. در برابر ویتنام یک بر یک مساوی کرد و در مصاف با لبنان هم به پیروزی پر گل دست یافت. جالب اینکه در این بازی ها سه بازیکن ایرانی که در تیم های آمریکایی توپ می زنند، تیم ملی را همراهی می کردند. البته سوفیا عسگری هم قرار بود تیم ملی را دراین بازی ها همراهی کند که به دلیل بیماری از لیست تیم کنار گذاشته شد.

کتایون خسرویار که سابقه بازی در تیم ملی فوتبال بانوان ایران را هم دارد در آمریکا متولد شده و تا 17 سالگی در این کشور زندگی می کرد. با توجه به عدم راهیابی تیم ملی فوتبال جوانان بانوان ایران به دور نهایی جام ملت ها این تیم در ماه های آتی برنامه ای ندارد و شاید به همین بهانه سرمربی تیم ملی تصمیم گرفته برای ادامه فعالیت در عرصه مربیگری راهی آمریکا شود.

اما کتایون خسرویار اخیرا در مصاحبه با ایندیپندنت انگلیس در خصوص چالش های رابطه بین ایران و آمریکا گفت:« از وقتی که یادم می‌آید این مناقشه سیاسی بین ایران و آمریکا وجود داشته است. یادم نمی‌آید ایران بدون تحریم باشد و یادم نمی‌آید که آمریکا هیچوقت موضع منفی علیه ایران نداشته باشد. به خاطر همین‌ها بود که به ایران سفر کردم تا ببینم آیا این صحبت‌های منفی علیه ایران حقیقت دارد یا خیر. من همیشه در میانه هستم تا خوبی‌های هر دو کشور را به هم نشان دهم. به ایرانی‌ها درباره سیستم آموزش آمریکا، خرید و… می‌گویم و به آمریکایی درباره اینکه چقدر رفتن به ایران جالب است، سفر کردن، غذاهای خوشمزه، اتفاقات و رویدادهای تاریخی و مردم مهمان نواز. امیدوارم ایران و آمریکا بیش از اینکه مقابل هم باشند، مناقشات و درگیری‌ها را کنار بگذارند و بیشتر در کنار هم باشند. شاید خیلی از رسیدن به این افق دور نباشیم. فکر می‌کنم اینکه سخنگوی دو کشور برای هم باشم یک جور مرحله رشد برای من باشد. چون خیلی آمریکایی‌ها ایران نبودند و خیلی ایرانی‌ها هم در آمریکا نبودند. به همین خاطر درباره ویژگی‌های این دو کشور و زندگی در این کشورها برای آنها صحبت می‌کنم.»