جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۵
گفت‌وگو ویژه‌ی صراط با دوست صمیمی مالک ایران مال:

تخلف کرده پولش را داده/ با پول حرام شهر را اداره می‌کنند/ ایران مال اصلا برای انصاری نیست

تخلف کرده پولش را داده/ با پول حرام شهر را اداره می‌کنند/ ایران مال اصلا برای انصاری نیست
تمام شهرداری ها یکی از منابع درآمدیشان تخلف در ساخت و ساز ها است تا بتوانند طبق کمیسیون ماده 100 هزینه تخلفات را از مالک مربوطه دریافت کرده و با پول حرام شهر را اداره کنند.
کد خبر : ۴۶۰۴۶۴

بعید است ایرانی باشید و نام ثروتمند پرحاشیه این‌روزها را نشنیده باشید، "علی انصاری" متولد دی سال ۴۱ در خیابان مهراباد جنوبی!

اطلاعات زیادی از زندگی شخصی او در دست نیست، برای دریافت جزئیات بیشتر از فعالیت پرحاشیه اخیر او یا همان ایران مال به سراغ امیر رضا واعظ آشتیانی دوست صمیمی او رفتیم.

در ابتدای گفت‌وگو خبرنگار صراط از او در مورد شایعه شراکتش با انصاری می‌پرسد و "واعظ آشتیانی" اینگونه پاسخ می‌دهد: رفاقت من با آقای انصاری از زمان حضور در فدراسیون دوچرخه سواری و پس از آن باشگاه استقلال تهران شکل گرفت اما هیچگونه شراکتی بین بنده با ایشان به ثبت نرسیده است.

"چرا پروژه "ایران مال‌"، دوست صمیمی‌تان به این میزان پرحاشیه شده است؟" پاسخ واعظ اشتیانی به این سوال عجیب بود.

او ماجرا را از ریشه تکذیب می‌کند و می‌گوید: با وجود اخبار گسترده در خصوص مدیریت ایشان در مجموعه "ایران مال" که در گوگل وجود دارد ، این مجموعه برای ایشان نبوده و طبق آنچه که شواهد و تبلیغات گسترده نشان داده این مرکز متعلق به بانک آینده است.

خبرنگار صراط، نقش انصاری در بانک آینده را به مدیرعامل اسبق باشگاه استقلال یاداوری می‌کند و پاسخ می‌شنود: عموما بانک ها در شراکت ها با اشخاص حقیقی شریک نمی شوند اما با توجه به سهام داری انصاری در بانک آینده طبیعی است که از ایران مال هم سهمی به وی تعلق بگیرد، همانطور که به تمام سهام داران بانک آینده از ایران مال سهم تعلق می گیرد.

پیش از این علی اعطا رییس کمیته معماری و طرح های "شهری شورای شهر تهران" در مورد تخلفات صورت گرفته در زمان ساخت ایران‌مال گفته بود:" در بررسی های اولیه چند گونه تخلف در این پروژه گزارش شده است که از آن جمله می توان به ساخت اضافه بنا، تغییر کاربری در برخی قسمت ها و حذف تعداد قابل توجهی پارکینگ اشاره کرد."

این موضوع را با واعظ آشتیانی دوست صمیمی مالک ایران‌مال در میان گذاشتیم و او پاسخ داد:
آیا در تهران بنایی پیدا می شود که بدون تخلف و حواشی ساخته شده باشد؟ باید گفت تمام "شهرداری" ها یکی از منابع درآمدیشان تخلف در ساخت و ساز ها است تا بتوانند طبق کمیسیون ماده 100 هزینه تخلفات را از مالک مربوطه دریافت کرده و با پول حرام شهر را اداره کنند.

او در ادامه نیز اضافه کرد: عموما تخلفات در مراحل ساخت و ساز بنا شکل می گیرد و مأموران خاطی شهرداری به دلایل نامعلوم پیگری لازم را انجام نمی دهند، بعید نیست که گاها شهرداری خود عامل این تخلفات باشند.

واعظ آشتیانی در ادامه سخنان علی اعطا عضو شورای شهر را پارادوکسیکال خواند و اضافه کرد: در تمام ساختمان های در حال ساخت و ساخته شده چه ایران مال چه مراکز دیگر تخلف وجود دارد که طبق کمیسیون ماده 100 تخلفات محاسبه شده و هزینه به دست آمده از مالک ساختمان اخذ می شود همانطور که در داخل شهر "تهران" به جز پاساژ علاءالدین ساختمانی دیگری را به دلیل تخلف تخریب کرده باشند.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۶ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸
۰
۰
ایران مال پروژه ای مسئله دار ، غیر منطقی ، بیهوده ، بدون توجیه اقتصادی .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸
۰
۰
چرا بجای ساخت " ایران مال " بیهوده و بدرد نخور واحد های تولیدی و صنعتی نساختند ؟! چرا ؟! چرا ؟! .................