جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۹
در چهلمین شماره از هفته نامه نبض بازار می خوانید

نبض رسانه در ” رسا نه” گرفته شد

چالشها و تهدیدهای صدا بدون سیما پرونده چهملمین شماره از هفته نامه ی نبض بازار است که در آن به موضوعات مختلفی که می تواند تا حدودی تبیین کننده باشد پرداخته شده. عکس جالبی که از این رسانه به عنوان جلد این شماره انتخاب شده می تواند تلنگر جالبی به برخی سانسورهای افراد باشد.
کد خبر : ۴۵۴۶۳۶

به گزارش نبض بازار ،رسانه ملی سالهاست که در معرض انتقاد بسیاری از کارشناسان و اهالی هنر قرار گرفته و با این هجمه ی گسترده هنوز سیاست خود را تغییر نداده است. اعمال سلایق سیاسی مدیران این سازمان که زیر ذره بین منتقدان و فعالان رسانه قرار دارد همیشه پاشنه آشیل صداو سیماست و باید اذعان کرد که در هر دوره ای از تحولات سیاسی عملکرد صدا و سیما همیشه محوریت یک حزب خاص را داشته و هیچوقت ساختار محتوایی خود را از این حیث تغییر نداده این در حالیست که بازخوانی وظایف این سازمان عریض و طویل که بخشی از سرمایه ی خود را از طربق مردم دریافت می کند نشان می دهد که نیاز به درک مجددی از آنچه قانون گذار برایش تعیین کرده دارد.

نبض رسانه در ” رسا نه” گرفته شد

اختلاف مدیران باشگاهی سرخابی ها با صدا و سیما بر عدم پرداخت حق پخش تلویزیونی چندسالی هست که به محل مناقشه این سازمان با تیم های پرطرفدار پایتخت تبدیل شده و اگر قرار باشد این دو تیم به بخش خصوصی واگذار شوند یکی از منابعی که می تواند در مدیریت هزینه آنها دخیل باشد حق پخش تلویزیونی خواهد بود و باید برای آن ساز و کار جدی و مستمر تعریف کرد.

از دیگر مسائلی که درباره ی سازمان رسانه ی ملی وجود دارد ممیزیهائیست که انگار بنا نیست نباشند و هربار به نوعی اعمال می شود. با اینکه همیشه در موضوعات مختلف حضور حداکثری دوربین های صدا و سیما را شاهد هستیم اما پای عمل و هنگامی که منتظر پخش برخی گزارشات هستیم گویا اتفاقات دیگری رخ می دهد. باید پذیرفت که رسالت رسانه ای با تعهدات سیاسی تفاوت دارد و تریبونی که در اختیار برخی افراد قرار داده می شود و از برخی دریغ می شود به مثابه حق الناس است. جهت دادن به افکار عمومی برای رضایت بخشی از جامعه از موارد مورد اشاره بسیاری از منتقدین این رسانه است که استمرار این نقد در چندسال گذشته می بایست مدیران آن را مجاب به برخی تغییرات کیفی می کرد اما این مسئله اتفاق نیفتاده و هنوز هم قرار نیست گویا از رسانه ی ملی بهره برداری ملی شود.

نداشتن شبکه ی خصوصی در کشور به معنایی که امروز در سراسر دنیا در حال انجام است از نقاط ضعفی است که اگر برای انجام آن طی چهل سال پس از پیروزی انقلاب تلاش می شد امروز رسانه ی بهتری را در اختیار داشتیم تا اینکه ئ امروز این شائبه وجود نداشت که برخی از مدیران با صلاحدید حزبی و جناحی در رأس مهمترین رسانه ی کشور که ریاست آن را مقام معظم رهبری انتخاب می کند، قرار می گیرند. اصلا برای رسانه ای که چنین حساسیت بالایی در مورد آن وجود دارد به صلاح نیست که عنوانهایی مانند رسانه میلی در مورد آن اطلاق شود و برای تنویر افکار عمومی توسط اولین منبع رسانه ای کشور گامی برداشته نشود.

چالشها و تهدیدهای صدا بدون سیما پرونده چهملمین شماره از هفته نامه ی نبض بازار است که در آن به موضوعات مختلفی که می تواند تا حدودی تبیین کننده باشد پرداخته شده. عکس جالبی که از این رسانه به عنوان جلد این شماره انتخاب شده می تواند تلنگر جالبی به برخی سانسورهای افراد باشد. شما را به خوانش مطالب زیر در این شماره دعوت می کنیم؛

اندر احوالات راست و کج صدا و سیما

چرا صدا و سیما میلی به پوشش فعالیت های دولت ندارد

بررسی روابط شکرآب روحانی با صدا و سیما

از اعتراف به پخش غبر قانونی تا درآمد نجومی

مصاحبه ای کوتاه از کیومرث پور احمد

تعرفه های نجومی تبلیغات

شکایت صداو سیما از آپارات بررسی

دلایل ناکارآمدی صدا و سیما

مصاحبه ی محمد مهاجری با عنوان صدا و سیما تحت نفوذ اصولگرایان تندرو است

لطفا برای دریافت نسخه ی الکترونیکی روی لینک زیر کلیک کنید