جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۱

احمد توکلی: فساد نظام را تهدید می‌کند

احمد توکلی: فساد نظام را تهدید می‌کند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه امروز هیچ تهدید سختی نظام را تهدید نمی‌کند، گفت: فساد و شیوع آن ممکن است نظام را تهدید و با خطر مواجه کند.
کد خبر : ۴۴۷۴۱۷

احمد توکلی شامگاه دوشنبه در اجتماع گروهی از مردم شاهرود در سرسرای هلال احمر این شهر در استان سمنان، افزود: نظام جمهوری اسلامی به خاطر جایگاه خاصی که دارد، نماد یک حکومت اسلامی است و چنان چه با شکست مواجه شود به اسلام هم ضربه وارد می‌شود.

به گزارش ایرنا عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: فساد نابرابری را زیاد کرده و به تولید ملی هم ضربه وارد می‌کند.

وی با بیان اینکه فساد سازماندهی شده و شبکه‌ای در بخشی از جامعه وجود دارد، افزود: هنگامی که رهبر معظم انقلاب اسلامی دستور برخورد با مفاسد را دادند، اعلام کردند ممکن است برخی عربده بزنند، اکنون هم می‌بینیم برخی روشنفکرمآب‌ها با اعدام مفسدان اقتصادی همه چیز را زیر سوال می‌برند.

 

توکلی با بیان اینکه وقتی مردم می‌بینند برخی افراد خوشنام مشکل پیدا می‌کنند دچار بهت می‌شوند، افزود: فساد پایه حکومت را سست کرده و ناکارآمد می‌کند.

 

وی به برخی اقدامات که نتایج حاصل از آن‌ها ناموفق بوده اشاره کرد و گفت: قرار بود مناطق آزاد سکوی صادرات شوند، اما اکنون تونل واردات شده و برخلاق اقتصاد مقاومتی کار می‌کنند.

 

توکلی، با ذکر این که هر فسادی شکست قوانین را به دنبال دارد، افزود: به فرموده امیرالمومنین (ع) اگر امر به معروف و نهی از منکر تعطیل شود اشرار حاکم می‌شوند.

 

وی با تشریح برخی مفاسد اقتصادی ادامه داد: با استمهال وام‌های میلیاردی برخی افراد که به سادگی انجام می‌شود، هزاران جوان از گرفتن وام ازدواج محروم می‌شوند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام که ریاست هیات مدیره سازمان دیدبان شفافیت و عدالت را هم برعهدا دارد، وظیفه اصلی این تشکیلات را امر به معروف و نهی از منکر خواند و گفت: بزرگترین طرف امر به معروف و نهی از منکر حکومت‌ها هستند.

 

وی، شفافیت را لازمه جلوگیری از مفاسد اعلام کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بر شفافیت تاکید داشته و آن را جز در امور دفاعی و امنیتی ضروری می‌دانند.
توکلی، هدف از راه اندازی سازمان دیدبان شفافیت و عدالت را دفاع از عدالت خواند و گفت: ما نمی‌توانیم همه مفاسد را برطرف کنیم، اما با کمک مردم و به ویژه کارشناسان اثرگذار بوده ایم.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه تاکنون چندین پرونده از مفاسد را با افشاگری و ارسال موضوع به مقامات ذیربط به جریان انداخته ایم، ادامه داد: برای همین منظور تاکنون چندین شکایت علیه من در محاکم قضایی تشکیل شده است.

 

وی، از مردم خواست به خاطر آینده کشور با این سازمان همکاری کنند.
توکلی، از همراهی دولت در برخورد با مفاسد قدردانی کرد و گفت: با این که از نظر سیاسی اختلافاتی داریم، اما به نامه‌هایی که ارسال می‌شود اعتنا می‌کنند.

 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، سازمان دیدبان شفافیت و عدالت را سازمانی غیردولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی خواند و گفت: فعالیت این تشکیلات به هیچ وجه جنبه تسویه حساب با رقبا را نداشته و فقط از حقوق مردم دفاع می‌شود.

 

قایم مقام سازمان دیدبان شفافیت و عدالت هم در این نشست گفت: این تشکیلات در ۲۲ استان نمایندگی دایر کرده و در شهرستان‌ها شاهرود نخستین مورد است.

 

محسن جلواتی، از برگزاری ۱۷ کارگروه تخصصی خبرداد و گفت: تلاش می‌شود قانون ها، بخشنامه‌ها و آیین نامه‌های فسادزا احصاء و برای اصلاح به مسوولان تذکر داده شود.

 

جلواتی، شناسایی افراد یا گروه‌های مفسد را از دیگر برنامه‌های این تشکیلات عنوان کرد و گفت: تا کنون موفقیت‌های خوبی نیز حاصل شده است.

 

امام جمعه شاهرود دراین نشست عدالت را یکی از اهداف نظام اسلامی خواند و گفت: اینکه چه میزان موفقیت یا ناکامی در این راه بوده باید بررسی شود.

 

حجت الاسلام عباس امینی با بیان اینکه در آستانه چهل سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم، یادآورشد: یکی از کار‌هایی که باید با جدیت انجام شود برگرداندن اعتماد مردم است.

 

امام جمعه شاهرود با بیان این که همه باید دیدبان باشیم، افزود: اگر مردم شفافیت و عدالت را ببینند به آینده امیدوارتر می‌شوند.

 

وی گفت: عدالت باید به موقع اجرا شود، اجرای نابهنگام عدالت تاثیر کمتری دارد، قوه قضاییه، مجلس شورای اسلامی و دولت در این خصوص بایدجدی عمل کنند.

 

امینی گفت: همه باید عدالت را از خود و خانواده شروع کنند، موفقیت‌های خوبی در مبارزه با فساد بدست آمده است.

 

مسوول دفتر دیدبان شفافیت و عدالت در شاهرود هم گفت: مردم برهمه امور و افراد باید نظارت کنند، خاصیت قدرت فسادزایی است به ویژه اگر دست افراد ضعیف باشد.

 

سید رضا رضایی افزود: باید حساسیت‌ها را برای نظارت مردم بالا ببریم، هیچ مانعی هم در این راه وجود ندارد، ما مکلف هستیم اعتماد را به جامعه برگردانده و فاصله ایجاد شده را برطرف کنیم.