سه‌شنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۱

بررسی جزییات بودجه با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، نشست امروز کمیسیون متبوعش با دستورکار بررسی جزییات بودجه با حضور نمایندگان وزارت جهاد کشاورزی و سازمان محیط زیست را تشریح کرد.
کد خبر : ۴۴۷۱۷۸

نورمحمد تربتی نژاد در گفت وگو با خانه ملت، در تشریح نشست امروز کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، گفت: جلسه امروز کمیسیون با حضور دستگاه های وابسته به وزارت جهاد کشاورزی و محیط زیست تشکیل جلسه داد که در این نشست پیشنهادهای مختلف اصلاحی بودجه مورد بررسی قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه حدود 90 پیشنهاد توسط نمایندگان به کمیسیون ارائه شده تا مواردی از تبصره های بودجه اصلاح شود، افزود: با توجه به اینکه درخواست های پیشنهادی نمایندگان زیاد بود مقرر شد که درخواست ها براساس موضوعات بین کمیته های 4گانه کمیسیون اعم از کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست تقسیم شود.

کمیته های کمیسیون کشاورزی از فردا به مدت 2 روز به صورت فشرده جلسات بررسی بودجه را تشکیل می دهند

وی ادامه داد: کمیته های کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست از فردا به مدت 2 روز به صورت فشرده جلسات خود را تشکیل می دهند که این تصمیمات در یک جلسه کمیسیون نهایی می شود .

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به تبصره های ارجاع شده به کمیسیون کشاورزی، تاکید کرد: تبصره های 1، 3، 6، 8 و 9 در نشست امروز کمیسیون کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت که تغییراتی در لایحه براساس نظر نمایندگان اعمال شد که تا آخر هفته گزارش کمیسیون تکمیل می شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: شرکت ملی نفت ایران مکلف است تا سقف مبلغ شصت هزار میلیارد ریال از منابع دریافتی خوراک مایع تحویلی به پتروشیمیها و پالایشگاه ها را به حسابی که نزد خزانه داری کل کشور افتتاح می شود، واریز کند که خزانه داری کل کشور موظف است 100 درصد مبالغ واریزی را با اعلام وزارت نفت به صورت ماهانه به دستگاه های اجرایی ذیربط در سقف سهمیه های زیر برای خرید قیر مصرفی پروژه های مربوط و بر اساس موافقتنامه متبادله با سازمان برنامه و بودجه کشور، پرداخت کرده و با شرکت مذکور تسویه حساب کند که 17 درصد اعتبار برای خاکپوش(مالچ)، در اختیار وزارت جهاد کشاورزی(سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور) اختصاص می یابد.