شهریورماه 1357 برای مردم ایران یادآور مقاومت و ارادههای سخت در برابر دشمن تا بن دندان مسلح است. سالهایی که دشمن بیرحمانه با حمایت کشورهای مرتجع منطقه و استکبار جهانی با هدف شکست دادن ایران با تمام توان به مرزها ما حمله کرد.
به گزارش دفاع پرس در آن زمان نیروهای مردمی در خرمشهر و آبادان به همراه نیروهای ژاندارمری، شهربانی و کمیته انقلاب اسلامی با ارادهای پولادین با دستهای خالی در برابر دشمن بعثی ایستادگی کردند.
یکی از نیروهایی که در اوایل جنگ در آبادان و خرمشهر حضور یافت، سردار شهید محسن صفری بود؛ او در اوایل جنگ در قالب کمیته انقلاب اسلامی به آبادان اعزام شد و در سن 17 سالگی در ایستگاه 21 آبان با توپ گلوله قطع نخاح شد و پس از سالها تحمل مجروحیت در دیماه 69 به قافله شهدا پیوست.
در ادامه گفتوگو با «معصومه احمدی» همسر سردار شهید «محسن صفری» را میخوانید:
دفاع پرس: نحوه آشنایی شما با شهید صفری چگونه بود؟
شهید صفری از دوستان برادرم بود و زمانی که من با ایشان ازدواج کردم 10 سال پس از جانبازی او بود؛ یکی از دلایلی که با ایشان ازدواج کردم جانبازی او بود و همیشه حس میکردم دینی بر گردن من است؛ چرا که شهید صفری برای امنیت من به جنگ رفته بود.
دفاع پرس: شهید صفری چه زمانی و چگونه جانباز شد؟
ایشان در سن 17 سالگی برای دفاع از کشور در برابر رژیم بعثی در قالب کمیته انقلاب اسلامی (کمیته هفت حوز نارمک) به جبههها اعزام شد. او در زمانی که دشمن میخواست وارد آبادان شود همراه با همرزمانش جلوی آنها ایستادگی کردند در آن زمان شهید صفری به دلیل موج گلوله تانک به گوشهای پرتاب و دچار قطع نخاع میشود.
دفاع پرس: شما سالها از شهید صفری پرستاری کردید؛ این کار برای شما سخت نبود؟
زمانی که من با ایشان ازدواج کردم 22 ساله بودم و در تمامی این سالها، پرستاری من همراه با عشق و علاقه بود و تمامی سختیها برای من به آسانی سپری میشد. در این سالها من درسهای زیادی یاد گرفتم و بهترین روزهای عمر من در کنار شهید صفری سپری شد.
دفاع پرس: شهید صفری چه زمانی به یاران شهیدش پیوست؟
هیچوقت دردهایی که همسرم کشید را فراموش نمیکنم، دردهایی که حتی یک ذره هم او را از هدفی که داشت، پشیمان نکرد و همواره به راهی که انتخاب کرده بود، افتخار میکرد، ایشان پس از سالها در تاریخ 23 دیماه 96 به شهادت رسید و به یاران شهیدش پیوست.
دفاع پرس: همسرتان از دوران حضورش در جنگ خاطرهای برایتان تعریف میکرد؟
شهید صفری تعریف میگفت: «زمانی که در آبادان مجروح شدم، دشمن توانسته بود تا حدودی وارد شهر شود و زمانی که من و همرزمانم رسیدیم به بچهها تیر خلاصی میزدند، آنجا برای من سختترین صحنهها بود». وقتی این خاطره را تعریف میکرد، میگفت: «باید قدر این امنیت را بدانیم؛ چرا که برای این امنیت خونهای زیادی داده شده است.»
دفاع پرس: یکی از ویژگیهای شاخص شهید صفری را میتوانید بگویید؟
یکی از مهمترین ویژگیهای شهید صفری این بود که با تمام دردی که داشت هیچوقت از راهی که انتخاب کرده بود، پشیمان نشد و گلهای نداشت.