جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۷ آذر ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۴

تلاش برای حذف قبوض کاغذی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: چاپ قبوض مختلف خدماتی هزینه‌ای درحدود ۱۴۴۰ میلیارد تومان را دربر می‌گیرد که با استفاده از ظرفیت‌های دولت الکترونیک می‌توانیم از این منابع در مصارف مختلف دیگر استفاده کنیم.
کد خبر : ۴۴۳۲۲۰

محمد جواد آذری جهرمی در سمینارتحول دیجیتال و صنعت مخابرات به کاربرد‌های اینترنت اشیا اشاره و بیان کرد: اینترنت اشیا به عنوان یکی از زیرساخت‌های اساسی توسعه برای آینده به حساب می‌آید که با توجه به ظرفیت‌های موجود و دانش در این حوزه می‌توانیم بازار مناسبی را به خود اختصاص دهیم.

به گزارش میزان، وی در ادامه اعلام کرد: در بخش اقتصاد دیجیتال و اینترنت اشیا تاکنون در ۴ حوزه شهرداری تهران، بخش سلامت، حوزه نیرو و بخش کشاورزی اقداماتی را با مسئولان مربوطه داشته‌ایم و امیدواریم به دستاورد‌های آن نیز دست پیدا کنیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اقدامات مشترک با بانک مرکزی اشاره و بیان کرد: بانک مرکزی به عنوان یکی از نهاد‌های رگولاتوری در کشور به حساب می‌آید که می‌توانیم به صورت جدی وارد این حوزه شده و از خدمات اقتصاد دیجیتال در آن استفاده کنیم.

آذری جهرمی بیان کرد: برای گسترش استفاده از ظرفیت‌های اقتصاد دیجیتال باید از خودمان شروع کنیم و به طور مثال در این زمینه مخابرات می‌تواند با حذف قبوض کاغذی و جایگزینی دولت الکترونیک سالانه ۳۶۰ میلیارد تومان صرفه جویی منابع داشته باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: قبوض کاغذی در بخش‌های آب، برق و گاز نیز ارقام قابل توجهی به خود اختصاص می‌دهند که با یک حساب سرانگشتی می‌توان به صرفه جویی ۱۴۴۰ میلیاردتومانی دست پیدا کرد این در شرایطی است که بودجه وصول شده از ابتدای سال جاری تا به امروز وزارت ارتباطات ۶۰۰ میلیارد تومان بوده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه حذف قبوض گاز، افزایش بهره وری، حفاظت از محیط زیست و کاهش هزینه‌ها را به دنبال دارد، گفت: پیشنهاد حذف قبض مخابرات به رگولاتوری فرستاده شده و آن‌ها ظرف روز‌های آینده در این زمینه تصمیم گیری خواهند کرد.

آذری جهرمی اظهار کرد: مشابه این مسائل در کارت ملی هوشمند، گواهی نامه هوشمند، کارت سوخت هوشمند و موارد مشابه دیده شده که تاکنون به اهداف اصلی خود آنچنان که باید دست نیافته است.

آذری جهرمی در جمع خبرنگاران در توضیح حذف قبوض کاغذی گفت: جایگزین قبوض کاغذی می‌تواند پیامک، اپلیکیشن‌ها و اپ‌های مختلف باشد که اطلاع رسانی را برای مشترکین فراهم سازد.

وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص بازار گوشی تلفن همراه افزود: وزارت ارتباطات وظیفه تنظیم بازار را بر عهده ندارد و دراین حوزه بحث تخصیص ارز باید از سوی بانک مرکزی صورت گیرد ودربحث توزیع، وزارت صمت فراخوان جذب وارد کننده داده است.