پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۴۹

اخباري از فاز دوم هدفمندي يارانه‌ها

دبیر ستاد هدفمندی یارانه‌ها با اشاره به انجام مطالعات اجرای فاز دوم هدفمندی گفت: تک نرخی کردن بنزین به عنوان یکی از سناریوهای مرحله دوم مطرح و در دست بررسی است.
کد خبر : ۴۴۳۰۷

به گزارش صراط، محمدرضا فرزین در گفت‌گو با فارس که پرسید بحث‌های مطرح برای تک نرخی کردن بنزین تا چه حد صحت دارد، اظهار داشت: برای اجرای گام دوم هدفمندی یارانه‌ها سناریوهای مختلفی در دست بررسی است و یکی از سناریوهای مطرح نیز تک نرخی کردن بنزین است.

وی در عین حال تصریح کرد: هنوز چیزی در این باره قطعی نشده است.

فرزین در پاسخ به این پرسش که دومین مرحله اجرای هدفمندی یارانه‌ها و اصلاح قیمت حامل‌های انرژی کی اجرا می‌شود گفت: هنوز زمان اجرای مرحله دوم را تعیین نکرده‌ایم. قرار است مطالعات انجام شده در این رابطه برای بررسی به دبیرخانه ستاد هدفمندی یارانه‌ها ارائه شود.

بر اساس این گزارش دولت درصدد است اجرای هدفمندی یارانه‌ها را در ۳ مرحله اجرا و طی آن قیمت‌ حامل های انرژی را در کشور آزاد کند. این مراحل طبق قانون هدفمندی یارانه‌ها باید ظرف مدت ۵ سال به اجرا درآید که مرحله نخست آن از ۲۸ آذرماه سال گذشته کلید خورده است.

فراخوان کارشناسان برای اظهارنظر درباره لایحه مالیات‌های مستقیم

معاون وزیر اقتصاد همچنین با اشاره به تهیه پیش‌نویس لایحه اصلاح قانون مالیات‌‌های مستقیم از صاحب نظران دعوت کرد با مراجعه به سایت www.econo.irو مطالعه پیش‌نویس نظرات خود را درباره آن به معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد ارائه کنند.

فرزین اظهار داشت: پس از بررسی نظرات کارشناسان تغییرات لازم در پش‌نویس لایحه اعمال و برای تصویب به کارگروه طرح تحول اقتصادی ارائه خواهد شد.

فرزین در پاسخ به این پرسش که آیا در مدت باقی مانده از عمر دولت اجرای طرح تحول مالیاتی امکانپذیر است،گفت:اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم یک کار سنگین کارشناسی بود که حدود سه سال به طول انجامید و کارشناسی نهایی نیز در دبیرخانه طرح تحول نظام مالیاتی در معاونت اقتصادی وزارت اقتصاد در حال انجام است.

 وی با بیان اینکه جلسات دبیرخانه چهارشنبه هر هفته ساعت ۹،۵ تا ۱۲ برگزار می‌شود، افزود: تهیه پیش نویس یک بخش مهم کار بود که بحمداله انجام شده است.

فرزین خاطرنشان کرد: لایحه اصلاح مالیات های مستقیم متناسب با ساختار جامع مالیاتی تهیه شده و در ساختار کنونی مالیات کشور قابلیت اجرا ندارد.

وی ادامه داد: بر این اساس نظام جامع مالیاتی از ابتدای سال آینده ابتدا به شکل آزمایشی در سه استان و سپس در سراسر کشور به اجرا در خواهد آمد و قانون جدید مالیات‌های مستقیم پس از تصویب در این نظام قابل اجرایی می‌شود.

فرزین همچنین یادآور شد: روز دوازدهم آذر ماه همایش طرح تحول نظام مالیاتی را با حضور رئیس جمهور برگزار خواهیم کرد که در آن درباره ابعاد طرح بحث خواهد شد.