پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۷

چالشهای رییس جدید سازمان سینمایی از نگاه حیدریان

محمد مهدی حیدریان در واپسین روزهای تصدی ریاست سازمان سینمایی سامان دهی وضعیت اصناف سینمایی را جدی ترین چالش رئیس آینده این سازمان دانست.
کد خبر : ۴۳۹۵۱۸

محمد مهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی که به واسطه قانون منع به کارگیری بازنشستگان در آستانه خداحافظی از این سازمان قرار دارد، در حاشیه بازدید از سی وپنجمین جشنواره فیلم کوتاه تهران و در جمع خبرنگاران درباره نگرانی های موجود در میان خانواده سینما درباره سرانجام سازمان سینمایی گفت: آنچه مسلم است از ابتدای سال گذشته در سینما همه امور بر اساس یک برنامه جامع پیش رفته و قطعا این برنامه در آینده نیز ادامه پیدا خواهد کرد، هم وزیر محترم و هم ما که در این زمینه فعال هستیم قرارمان برهمین بوده است که این برنامه جامع حداقل تا پایان این دولت ملاک کار باشد و به نظر می رسد در این زمینه نگرانی ای وجود نداشته باشد.

به گزارش خبرنگار مهر،  حیدریان درباره ادامه فعالیت در حوزه سینما پس از وداع با سازمان سینمایی هم تأکید کرد: در وزارت ارشاد خواهم ماند و در کنار سینما هم هستم، دیگر برای جدا شدن من از سینما دیر شده است.

رئیس سازمان سینمایی درباره ارزیابی اش از دوران ریاست خود بر سازمان سینمایی هم تأکید کرد: از ابتدای قبول این مسئولیت تأکید اصلی ام عمل و تعهد به برنامه بوده است. برنامه ای که همه بخش های سینما منظومه وار در آن تعریف شده و براساس آن هم حرکت کنند. گزارش کاری بر همین اساس درباره یک و نیم سال گذشته آماده شده است که به زودی منتشر خواهد شد و براساس آن می توانید درباره عملکرد ما براساس این برنامه قضاوت کنید. اگر میثاق همه ما حتی بر نقد برنامه باشد آن وقت هم درخواست ها از مدیران مشخص تر می شود و هم جهت حرکت روشن تر است.

وی با تأکید براینکه در زمینه سکان داری سازمان سینمایی مشورت لازم را به وزیر ارشاد خواهد داد، مهمترین پیشنهاد خود به رئیس بعدی سازمان را اینگونه تشریح کرد: حتما مهمترین پیشنهادم حرکت در چارچوب برنامه و قانون است و فکر می کنم قاعدتا تعهدی که وزیر محترم ارشاد از رئیس بعدی سازمان خواهد گرفت، همین خواهد بود.

حیدریان در پاسخ به خبرنگار مهر درباره مهمترین چالش پیش روی رییس آینده سازمان سینمایی هم تأکید کرد: به نظرم صنوف مهمترین موضوع امروز سینمای ایران هستند که باید از برزخ فعلی خارج شوند. اگر صنوف می خواهند میدان داری کنند، که چاره ای هم جز این نداریم، باید مسئولیت پذیر هم باشند. گاهی به نعل زدن و گاهی به میخ زدن برخی اصناف دردی از سینما دوا نخواهد کرد و سردرگمی ها را هم تشدید خواهد کرد. وزرات ارشاد هم به این سمت حرکت خواهد کرد و به خصوص در حوزه سینما در چارچوب همان برنامه جامع وضعیت صنوف را هم سامان خواهد داد. وزارت کار هم پشتیبان این حرکت خواهد بود و ان شالله در آینده صنوفی واحد در بخش های مختلف خواهیم داشت.

حیدریان درباره تغییر موضع برخی صنوف نسبت به عملکرد خود پس از انتشار خبر خداحافظی اش از سازمان سینمایی و انتشار برخی بیانیه ها و نامه های انتقادی هم گفت: ما در مقام رئیس سازمان سینمایی نسبت روشنی با اصناف داشته ایم و این نسبت همچنان برقرار خواهد بود. همچنان سختگیرانه در جهت مصالح سینما و با همراهی اصناف سینمایی پیش خواهیم رفت و اندک تلاطم های مقطعی و موضعی تغییری به وجود نخواهد آورد.

رئیس سازمان سینمایی درباره برخی شنیده ها درباره رایزنی با فیلم سازان برای رونمایی از آثار خود در جشنواره جهانی فیلم فجر به جای بخش ملی هم گفت: حتما این اتفاق نمی تواند رخ دهد چرا که ظرفیت پذیرش فیلم ایرانی در جشنواره جهانی فجر محدود است. مضاف بر اینکه این دو رویداد تعارضی با هم ندارند و جشنواره جهانی را بخش بین المللی جشنواره ملی فیلم فجر می دانیم. دبیران جشنواره هم حتی المقدور بدون تغییر خواهد بود مگر آنکه اتفاق خاصی رخ دهد. به نظرم هماهنگی این دو جشنواره در سال جاری بیشتر هم خواهد بود.