چهارشنبه ۱۲ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۴۸

پورمحمدی: هشدار دادیم توجه نکردند

رئیس سازمان بازرسی کل کشور اختلاس رخ داده در کشور را ناشی از ضعف نظارت ها دانست و گفت: ما هم که نظارت کردیم متاسفانه متولیان امر کمتر ترتیب اثر دادند.
کد خبر : ۴۳۸۸۶

به گزارش صراط به نقل از مهر، حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی لرستان در خصوص اموال دولتی که در سالجاری به بیت المال برگشت داده شده است، گفت: آماری که ما در این زمینه داریم آمار ریز نیست چرا که وقتی پرونده تشکیل می دهیم باید بفرستیم دادگستری و بعد اعلام نهایی کنیم.
وی ادامه داد: با این حال شورای حفظ بیت المال پرونده های زیادی از جمله زمین های تجاوز شده، اموال دولتی، معوقات بانکی، مالیات های معوق مانده، موارد سود عوارض بازرگانی در مرزها و ... را مورد بررسی قرار داده است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه پرونده های زیادی در این شورا مورد رسیدگی قرار گرفته است، یادآور شد: همچنین حجم پرونده هایی که امسال خود سازمان بازرسی در این زمینه پیگیری کرده قابل توجه است.
وی بدون اشاره به تعداد این پرونده ها، حجم این پرونده ها را گسترده و متنوع دانست و بیان داشت: این پرونده ها در ابعاد مختلف بوده که نه تنها توسط سازمان بازرسی بلکه توسط دیگر دستگاههای عضو شورای حفظ بیت المال مورد بررسی قرار گرفته است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور همچنین پیرامون اختلاس اخیر در نظام بانکی نیز گفت: متاسفانه نظارت ها در این بخش ضعیف است و اصلا نظارت پذیری کم است.
حجت الاسلام پورمحمدی با بیان اینکه هر کجا می رویم ابتدا نظارت پذیری را آموزش می دهیم، عنوان کرد: آنچه الان متاسفانه در پرونده اختلاس بانکی دیدیم مشکل کمبود نظارت چه نظارت برون سازمانی و چه درون سازمانی بود.
وی تصریح کرد: ما هم که در این زمینه نظارت کردیم کمتر ترتیب اثر دادند و کمتر توجه کردند و متاسفانه بلای این بی توجهی گریبانگیر خود نظام بانکی هم شد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از اختلاس اخیر بانکی به عنوان یک زنگ خطر و یک هشدار جدی برای همه و به خصوص نظام اقتصادی و بانکی یاد کرد و گفت: این اختلاس زنگ خطری بود که از این پس نظام بانکی و اقتصادی بخشنامه ها و دستور العملها و بازرسی ها و نظارت ها را سرسری نگیرند و وقتی هشدار داده می شود توجه کنند.
حجت الاسلام پورمحمدی با تاکید بر اینکه ما کار سالم، با کیفیت و خوب می خواهیم، یادآور شد: اگر کار خوب و با کیفیت بود تکرارش خوب است وگرنه کار ضعیف و ناقص انبوه و تکرارش بیشتر ضرر دارد.