جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۱

افشای شگرد کلاهبرداری از متقاضیان ویزای اربعین

افشای شگرد کلاهبرداری از متقاضیان ویزای اربعین
رئیس سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تا عصر روز دوشنبه ۳۰ مهر ماه بیش از یک‌میلیون و ۶۰۰هزار نفر در سامانه سماح نام‌نویسی کرده‌اند و حدود یک‌میلیون و ۳۰۰هزار ویزا نیز صادر شده است، متذکر شد: اصلاً چیزی به‌عنوان ویزای سریع صحت ندارد.
کد خبر : ۴۳۷۰۱۸

حمید محمدی درباره آخرین آمار ثبت‌نام و صدور ویزای زایران اربعین حسینی (ع) اظهار کرد: تا عصر روز دوشنبه ۳۰ مهر ماه بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در سامانه سماح نام‌نویسی کرده‌اند و حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار ویزا نیز صادر شده است.

به گزارش تسنیم وی با تأکید بر اینکه نام‌نویسی تا چهار روز به اربعین ادامه دارد، گفت: زائران اربعین حتماً از مسیر قانونی تعیین‌شده برای نام‌نویسی و دریافت ویزای اربعین اقدام کنند.

رئیس سازمان حج و زیارت در پاسخ به این پرسش که آیا موضوع صدور ویزای سریع برای اربعین صحت دارد، تصریح کرد: اصلاً چیزی به‌عنوان ویزای سریع صحت ندارد و عده‌ای افراد سودجو و کلاهبردار و فرصت‌طلب مردم را فریب می‌دهند و به‌جای ۲۳۵ هزار تومان مبلغ ۶۰۰ هزار تومان از زائران به‌ناحق اخذ می‌کنند.

وی با بیان اینکه از زمان نام‌نویسی در سماح و تحویل مدارک، صدور ویزای اربعین حدود ۷۲ ساعت زمان خواهد برد، تأکید کرد: متأسفانه افراد سودجو در برخی شهر‌ها و به‌ویژه تهران این‌گونه شایعه‌پراکنی و فضا‌سازی می‌کنند که اخذ ویزا از طریق سماح بیش از ۵ روز زمان می‌برد و با طرح این ادعا به‌دنبال سوءاستفاده و دریافت مبلغ ۶۰۰ هزار تومان به‌ازای ویزای اربعین هستند.

رئیس سازمان حج و زیارت با تشریح شگرد افراد سودجو تصریح کرد: این افراد سودجو بعد از دریافت ۶۰۰ هزار تومان از متقاضیان، از طرف آن‌ها در همان سامانه سماح که ادعا کرده بودند زمان‌بر خواهد بود ثبت‌نام می‌کنند و مبلغ تعیین‌شده ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان را پرداخت می‌کنند و مابه‌التفاوت را برای خود برمی‌دارند.

محمدی افزود: مردم حتماً به دفاتر خدمات زیارتی معتبری که لیست آن‌ها در سامانه سماح وجود دارد مراجعه کنند و به هیچ عنوان فریب افراد سودجو مبنی بر صدور ویزای سریع و... را نخورند.

وی تأکید کرد: مبلغ تعیین‌شده برای صدور ویزای اربعین، بیمه، خدمات درمانی و حق کارگزاری ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان است و این مبلغ نیز باید به‌صورت الکترونیکی پرداخت شود و به‌صورت نقدی انجام نخواهد گرفت.

رییس سازمان حج و زیارت به متقاضیانی که دسترسی به رایانه و اینترنت دارند توصیه کرد که نام‌نویسی اولیه در سامانه سماح samah.haj.ir را خودشان انجام دهند و سپس برای ارایه مدارک به دفاتر خدمات زیارتی مراجعه نمایند تا کار‌ها با سرعت بیشتری انجام پذیرد.ی!

محمدی درباره این پرسش که قرار بود ما‌به‌التفاوت متقاضیانی که در روز‌های ابتدایی در سامانه سماح با قیمت ۳۸۶ هزار تومان ثبت‌نام کرده بودند بازگردانده شود، گفت: نرخ تعیین‌شده برای ویزا، بیمه، خدمت درمانی و هزینه کارگزاری ۲۳۴ هزار و ۸۷۵ تومان است و کسانی که پیش‌تر در سامانه سماح و قبل از نرخ فعلی، مبالغ بیشتری را پرداخت کرده‌اند، مابه‌التفاوت از امروز به حساب آن‌ها در بانک‌های ملی و ملت واریز می‌شود و کسانی که فاقد حساب هستند با دریافت پیامک به بانک برای دریافت وجه مراجعه می‌کنند.

نام‌نویسی از زائران اربعین حسینی از چهارم مهر ماه در سامانه سماح آغاز شده و همچنان ادامه دارد؛ صدور ویزای اربعین حسینی نیز از روز ۱۵ مهر ماه در کشور آغاز شده است.