جمعه ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ساعت :
۱۸ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۴

آماده‌سازی جت آموزشی «کوثر ۸۸» در آینده نزدیک

آماده‌سازی جت آموزشی «کوثر ۸۸» در آینده نزدیک
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از آماده‌سازی جت آموزشی «کوثر ۸۸» در آینده نزدیک خبر داد.
کد خبر : ۴۳۴۷۵۱

امیر سرتیپ «امیر حاتمی» با اشاره به برگزاری همایش نقش قدرت هوایی در اقتدار ملی که امروز به میزبانی سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع برگزار شد اظهار داشت: بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، علی‌رغم همه‌ی تحریم‌های بعمل آمده بر ملت بزرگ ایران اسلامی، تحریم‌های ویژه‌ای در حوزه‌ی نیروی هوایی و صنعت هوایی اعمال شد که با خروج مستشاران نظامی خارجی از کشور، تصور داشتند که نیروی هوایی، زمین گیر و مضمحل خواهد شد.

به گزارش میزان وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح به نقش تعیین کننده و پیامبر گونه‌ی حضرت امام (ره) در پیشرفت‌های صنعت دفاعی و پس از آن هدایت‌های حکیمانه مقام معظم فرماندهی کل قوا حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی)، در تحولات و پیشرفت‌های چشمگیر و کار‌های بزرگ و متعدد در حوزه‌ی قدرت هوایی با رویکرد جهادی و انقلابی اشاره کرد و افزود: امروز شاهدیم که در حوزه هوایی با تحمل تحریم‌های شکننده تبدیل به یک قدرت شده‌ایم.

امیر سرتیپ حاتمی گفت: امروز در شرایطی هستیم که امکانات صنعت دفاعی شرکت‌های دانش بنیان، دانشگاه‌های بزرگ کشور با همدلی و هماهنگی دست در دست هم دارد و در یک سنگر در حال تقویت و پیشرفت حوزه‌ی هوایی کشور هستند.

وی افزود: پیشرفت‌های صنعت هوایی به گونه‌ای است که در حال حاضر صنعت هوایی ما موفق شد، جت جنگنده کوثر را با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و بومی با حضور ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران رونمایی کند و این در حالی است که تمام تست‌های آزمایشی این جت با موفقیت پشت سر گذاشته شده است و امروز صنعت دفاعی آماده است که در صورت تأمین منابع مالی، تولید این جت جنگنده را در دستور کار قرار داده و در اختیار سازمان رزم نیروی هوایی قرار دهد.

امیر حاتمی با اشاره به دستیابی به فناوری‌های پیشرفته طراحی و ساخت جت جنگنده کوثر گفت: در حال حاضر بسیاری از کشور‌های پیشرفته دنیا هنوز در این حوزه‌ها وابسته‌اند و با صرف هزینه‌های هنگفت نیازمندی‌های خود را تأمین می‌کنند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح از آماده سازی جت آموزشی کوثر ۸۸ با طراحی، ساخت و فناوری بومی و داخلی در آینده نزدیک خبر داد، گفت: نظرات راهبردی متخصصان، صاحب نظران و اندیشمندان حوزه‌ی هوایی را دریافت کرده و آن را در مسیر رشد و پیشرفت صنعت هوایی استفاده کنیم.

امیر حاتمی، تصمیم‌گیری در حوزه‌ی صنعت هوایی را بسیار دقیق، ظریف و حساس دانست و گفت: سرمایه‌گذاری در بخش صنعت هوایی پرهزینه است و باید با دقت نظر در این خصوص حرکت کرد و برگزاری این همایش در واقع بسترسازی جهت حرکت در این مسیر پر افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر دفاع در پایان سخنان خود با اشاره به اینکه قدرت هوایی بخش مهم و تعیین کننده از قدرت دفاعی کشورمان محسوب می‌شود، تصریح کرد: در این حوزه، بخش‌های راداری، پدافندی، پهبادی و نیروی هوایی از جمله‌ی مؤلفه‌های قدرت هوایی ایران اسلامی است که در طول ۴۰ سال عمر پر برکت نظام جمهوری اسلامی ایران به پیشرفت‌های خیره کننده‌ای در تمام زمینه‌ها به خصوص حوزه‌ی پهپادی دست یافته‌ایم و در این خصوص جزء کشور‌های اول دنیا محسوب می‌شویم.

امیر حاتمی ابراز امیدواری کرد صنایع هوایی وزارت دفاع می‌تواند با بهره‌گیری از تجارب ارزنده خود در طول ۴۰ سال اخیر، گام‌های بزرگی را در اقتدار روز افزون قدرت هوایی که لازمه قدرت و بازدارندگی ملی است بردارد.